Şimdi Ara

56 STR DEN INT'E DÖNEN BİR CHAR (GREECE-LoRD_HaDES (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii güselde sen mısın bu ve hangı server
  • saçmalamayın benim asabımı bozmayın bot konusu mu açtık biz buraya kardeşim sadece charımızı tanıtıyoruz botla kasarım kasmam size ne
  • Ayrıca char str den int'e döndüğü zaman ne Olur Hybrid olmaz mı Bence çok şey bilmeyen adamlar var veya saçmalıyolar
  • kardeş cevabını veriim botsuz oynayan lvl 60 lardan düşme bi adam vardı tanıdığım bide full str blader dı

• Botunuz yırtılsın :))
    ne bu ya!! kıs geldi herkes bot kullanıyor

bende bot yok tickette yok.
    bu joymaxsa para verecegime gider cocuklara dondurma alırım
  • selamlar
    benim bi arkadaş botsuz,ticketsiz 64lvl kastı neler çektiğini ben bilirim
    ben botsuz 75e kasan birini biliorum olympusta
    bende botsuz kastım 57lvl
    ya botun olucak ya ticketin yoksa bööle kafanı duvara vurusun sıkıntıdan
  • ayıp olcak ama bot ne ya
  • birisi bot ne sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: destek35tr

birisi bot ne sölesin

Bot:oyunda senin işini yapan yani yaptığın ayarlara göre skill basıp mob kesen,normal kasan birine göre daha yavaş ve etkisiz olan,resmi olarak illegal olup kullanıldığında banlanma tehlikesi olan halbuki eğer doğru yerlerden alınırsa(bkz:Joymax) hiç bir tehlikenin olmadığı,forumdaki pek çok başlığın ana konusu olmuş ve/veya bu başlıklarda adı geçen(bkz:bu başlık),oyunu level atlamaktan ibaret gören ve en büyük(!) olmaya çalışanların bilakis tercih ettikleri,şahsımca kullanılmasını hoş görmediğim fakat isteyen istediği haltı yer diyerek kullananlarına da hoş baktığım,bir kaç mb lık, forumda paylaşılması yasak, para tuzağı programcık.

• abi ben charı satın almak istiyorum msn adresim kill_immortal@hotmail.com

cep no:05423049532 ciddiyim bekliyorum
  • charmı şimdi bu. 3 level altındaki str chara yatar
  • konu sımdı nerelere geldı bu carı kucumsemeyın bu carın 1 levlelık halını blıorm snn str carına hıc yatmaz kardesım ıstersen pvp gel bu carı yatırana globaldan hella dıcem (65-70 lvl aralıgı tabı ) ayrıca balanclerda normal bı int çarınkine esit gibi ve konuyu lutfen saptırmayalım konu bota yok bu carda carmı ya donmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

charmı şimdi bu. 3 level altındaki str chara yatar

+54574877
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blink_182

konu sımdı nerelere geldı bu carı kucumsemeyın bu carın 1 levlelık halını blıorm snn str carına hıc yatmaz kardesım ıstersen pvp gel bu carı yatırana globaldan hella dıcem (65-70 lvl aralıgı tabı ) ayrıca balanclerda normal bı int çarınkine esit gibi ve konuyu lutfen saptırmayalım konu bota yok bu carda carmı ya donmus

Neyden bahsettiğini bilmediğin kanaatindeyim???
  • 1-bn oasisde lwl62 nickde bengusu ömrümde bot kullnmadım ama bir kaç defa alayım dedim alamadım)

2-sn o charı tuwalete at sonra sifonu çek (gerçekden o ne öyle ya lwl56a kadar full str ise sn onu inte çewirirsen o char ançak başkalarını eylendirmeye yarar bide çok istersen ben pwp yaparım)
  • YAw ne DiOSuNuz öEL Bu Char süPER bİR char.. bENİm Bu cahardA emEKLERİm GEÇti
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

quote:

konu sımdı nerelere geldı bu carı kucumsemeyın bu carın 1 levlelık halını blıorm snn str carına hıc yatmaz kardesım ıstersen pvp gel bu carı yatırana globaldan hella dıcem (65-70 lvl aralıgı tabı ) ayrıca balanclerda normal bı int çarınkine esit gibi ve konuyu lutfen saptırmayalım konu bota yok bu carda carmı ya donmus

Neyden bahsettiğini bilmediğin kanaatindeyim???

kes sesini sinirimden ne yazacıgımı şaşırdım adam yorum yapın diyor siz ne yapıyorsunuz yazık

• quote:

eğer normal bir int ile aynı atağa sahipse 56 dan önce o adam full str deildir genede int ağırlıklıdır dediğimi anlata bildimmi daha önceden %50%50 str int de gitmiş ola bilir sora hep inte wermiştir yoksa aynı mag ataka sahip olması imkansız

NOT:o charda bot yok demek istemişsin sanırm son cümlende resimlerin hepsine tek tek bakarsan noticelerinden anlarsın bot olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveU4ever -- 18 Mart 2007; 22:28:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.