Şimdi Ara

56 tlye şampiyonlar+sınırsız internet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başka siteden alıntı doğru mudur bilmem:

S510

09-11-2012, 10:34

20mb sınırsız fiber net + modem + sabit telefon taşıma ( yani bundan sonra sabit telefona 25 lira ücret yok )
    şampiyonlar paketi + giriş + spor + belgesel + HD kanallar + humax hd makina
    toplam 56 lira

fibernet 2 sene taahhüt
    digitürk 1 sene kullanım ( süre bitiminde büyük ihtimal kullanmayıp dsmarta devam ederim )

• Şimdi bu kampanya Hangisinin D-Smart'ınmı digininmi?
  • digitürk'ün kampanyası internette turkcell süperonline
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaroc

digitürk'ün kampanyası internette turkcell süperonline

link verebilir misin arkadaşım
  • link yokmu alo
  • link olarak bilmiyorum ama kapı önüne el ilanı bırakmışlardı ordan biliyorum.
  • ben kullanıyorum 20 mb fiber internet + digiturk 1 senelik şampiyonlar paketi ayda 69 tl ödüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: camdaliburak

ben kullanıyorum 20 mb fiber internet + digiturk 1 senelik şampiyonlar paketi ayda 69 tl ödüyorum...

sadece turksat'dan abone olabiliyoruz sanırım hd olarak izleyemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 21 Kasım 2012; 15:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber olmadığı için 8 mbit sınırsız yapsalarda olur... 59 yerine maçlarla birlikte 69 tl daha ucuza geliyor.
  • Arkadaşlar 55 tl 'ye telefon + sınırsız internet + televizyon veriyorlar bu hangi paket bileniniz var mı ? 2 yıl taahhütlü ve fiyat sabitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 25 Kasım 2012; 15:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar 55 tl 'ye telefon + sınırsız internet + televizyon veriyorlar bu hangi paket bileniniz var mı ? 2 yıl taahhütlü ve fiyat sabitmiş

dt nin sayfasında yeterli bilgi var ama süperonline'nın kampasaında burada 56 tl denen paket 79.90 tl olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Arkadaşlar 55 tl 'ye telefon + sınırsız internet + televizyon veriyorlar bu hangi paket bileniniz var mı ? 2 yıl taahhütlü ve fiyat sabitmiş

dt nin sayfasında yeterli bilgi var ama süperonline'nın kampasaında burada 56 tl denen paket 79.90 tl olarak görünüyor.

Hocam avantajlı mı sizce başka bir bit yeniği yoksa sınırsız fiyatına veriyorlar.
  • Beni biraz önce aradılar kampanya şu şekilde.

8 mbite kadar sınırsınız internet + DT giriş + 2 Keyif paketi + Şampiyonlar paketi + HD = 101 küsür liraya kabul ettim.

55 liraya internet + dt giriş veriyorlar(ilk ay ligtv ve tüm keyif paketleri hediye.Ama derbi maçları vermiyorlarmış)

Kabul ettim ama, iyi ettim mi bilmiyorum.Ttnet 16mb 70lira ödüyordum zaten 100lira bunun için iyi gibi geldi bende kabul ettim.
  • Ttnet'e ayda 63 Tl, Digitürk'e taraftar pakedine 13 lira ödüyorum. Ttnet'in taahhütü olmasa yapardım bu işi. Güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Beni biraz önce aradılar kampanya şu şekilde.

8 mbite kadar sınırsınız internet + DT giriş + 2 Keyif paketi + Şampiyonlar paketi + HD = 101 küsür liraya kabul ettim.

55 liraya internet + dt giriş veriyorlar(ilk ay ligtv ve tüm keyif paketleri hediye.Ama derbi maçları vermiyorlarmış)

Kabul ettim ama, iyi ettim mi bilmiyorum.Ttnet 16mb 70lira ödüyordum zaten 100lira bunun için iyi gibi geldi bende kabul ettim.

fibermi olması gerekiyor bu kampanyadan faydalanmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Fiber olması şart değil.

Bu arada Digitürk HD kutusunu bağlatamadım.Çünkü apartmanda merkezi sistem uydu olduğu için yeniden çanak kablo vs. çekmek gerekiyordu.Bende türksat üzerinde ligtv bağlattım.Görüntü kalitesi zayıf bende 10/5 veririm.Ayrıca Digitürk Humax uydunun görüntü kalitesi berbat.Tv nin üzerindeki uydu alıcısı daha kaliteli gösteriyor.

Ligtv full + 8mbit sınırsız internet 77 ödeyecekmişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Fiber olması şart değil.

Bu arada Digitürk HD kutusunu bağlatamadım.Çünkü apartmanda merkezi sistem uydu olduğu için yeniden çanak kablo vs. çekmek gerekiyordu.Bende türksat üzerinde ligtv bağlattım.Görüntü kalitesi zayıf bende 10/5 veririm.Ayrıca Digitürk Humax uydunun görüntü kalitesi berbat.Tv nin üzerindeki uydu alıcısı daha kaliteli gösteriyor.

Ligtv full + 8mbit sınırsız internet 77 ödeyecekmişim...

doping adsl mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.