Şimdi Ara

5600x 2778,99 HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uJeed

Ben fikrimi belirttim, burası kurallar dahilinde herkesin fikrini belirtebileceği bir platform. Karşı görüş bildiren birine tahammül edemiyorsanız, asıl size yallah.

burası tartışma bölümü değil.

7 yıl boyunca 1 işe yarar indirim konusu açmamışsın yahu.

2 ay önceye geri ışınlanamayacağımızı biliyorsan 2 ay önceki işlemcinin fiyatını hatırlayıp sıcak değil de yazmazsın.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Evet, bu foruma sizin gibi emek harcamamış olabilirim bu konuda bir itirazım yok dikkat ederseniz. Kendi fikrinize, düşüncenize karşı düşüncede olan bir insana saygı göstermek zor olmasa gerek... Bu fırsat niteliğindeki konu burada olacak zaten bu işlemciyi de takip edeceğim daha uyguna satılacağına eminim, yorumumu da bunun için yazdım. Satıldığında da size linkini atacağım ö.m den. Eğer satılmazsa da özür dileceğim sizden. 2 ay değil bu arada 24 eylül tarihin biri diğeri de 3 eylül...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Evet, bu foruma sizin gibi emek harcamamış olabilirim bu konuda bir itirazım yok dikkat ederseniz. Kendi fikrinize, düşüncenize karşı düşüncede olan bir insana saygı göstermek zor olmasa gerek... Bu fırsat niteliğindeki konu burada olacak zaten bu işlemciyi de takip edeceğim daha uyguna satılacağına eminim, yorumumu da bunun için yazdım. Satıldığında da size linkini atacağım ö.m den. Eğer satılmazsa da özür dileceğim sizden. 2 ay değil bu arada 24 eylül tarihin biri diğeri de 3 eylül...

bana pm atma bir konu aç hayrın olsun topluluğa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Bu işlemciyi hakkıyla kullanmak için x570 veya B550 şartmı yoksa b450 de sorunsuz götürür mü?

ben asus b450 tuf pro s ile 3900x kullanıyorum

• Anakartım Msi x570 edge wifi 3700x kullanıyorum oyun için bu işlemciye geçmeye değermi?

• Söven sizsiniz hakaret eden sizsiniz. Sizin küfürlerinizden sonra pm den söylediğim tek kelime "bebe" bunun da açıklamasını ifadede veririm. Siz kendi ettiğiniz küfürlerin açıklamasını düşünün. Yok uğraşmaya değmezmiş, fake hesapla gelmişim falan. Bu benim tek hesabım, başka da hesabım yok. Ben sizinle yasal yollar vasıtasıyla uğraşıcam. Adres istiyorsanız da öyle dolanbaçlı yollara başvurmanıza gerek yok, gelin şehrime veriyim açık adresimi. Uzak sayılmazsınız 4 saate burdasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 2 Ekim 2021; 19:48:11 >
    O da olur. Son 1-2 aydır aktifim forumda...

• quote:

Söven sizsiniz hakaret eden sizsiniz. Sizin küfürlerinizden sonra pm den söylediğim tek kelime "bebe" bunun da açıklamasını ifadede veririm. Siz kendi ettiğiniz küfürlerin açıklamasını düşünün. Yok uğraşmaya değmezmiş, fake hesapla gelmişim falan. Bu benim tek hesabım, başka da hesabım yok. Ben sizinle yasal yollar vasıtasıyla uğraşıcam. Adres istiyorsanız da öyle dolanbaçlı yollara başvurmanıza gerek yok, gelin şehrime veriyim açık adresimi. Uzak sayılmazsınız 4 saate burdasınız.

Dostum üşenme ver savcılığa hatta sana ufak bir taktik vereyim direk avukat tut. Dava kaç ay sürerse sürsün %100 kazanacağın için bütün avukat masraflarını karşı tarafa yıkarsın. İlk vukuatı ise aynı suç için 5 yıl denetime tabi oluyor ama paşa paşa senin avukat masraflarını ödüyor ki şuan ortalama avukat giderleri 4000 TL yani hiç bir ceza almasa bile en ama en kötü 5 yıl denetim + 4000 TL para cebinden çıkacak. Daha önce küfürden benzer vukuatı varsa çok çok daha acı bir tablo kendisini bekliyor.

Sanal ortam diye önüne gelene sövüp alacağı tek cezanın DH yönetiminden 3-5 günlük ban olacağını sananlara cidden acıyorum. Dediğim gibi yap savcılığa ver + avukat tut gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 2 Ekim 2021; 20:36:55 >

• @Wilson Fisk merhaba listeye göre 3700x nasıl 3600 'ün gerisinde acaba ?

• hoksi kullanıcısına yanıt

Liste baya kolpa, genellikle islemci bebchmarklarinda thread farkina dikkat etmek gerekli. Bu benchlerin alindigi sistemlerde ne bir browser ne discord ne steam hic birsey calismaz arka planda. Yoksa ayni frekansta 5600x 5900x den daha performansli olamaz zaten. (5600x kullanicisiyim) Fakat 4.1ghz 3600 ün 4.3 ghz3700x den daha iyi performans sergileme ihtimali yok. Ayni mimari ile daha yüksek frekans daha fazla cekirdek ile daha a fps verirse o benchde bir sikinti mevcuttur.

Diger arkadaşa da cevap vermis olayim 3600-3700x-5600x sirasiyla upgrade yaptim zaman içinde indirimlerden faydalanarak, sunu soyleyebilirim 3600 dende 3700x den de 5600x e gecmenize değmez eger cebinizden para cikacaksa. Uyguna gelmiyorsa upgrade e gidilmesine gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kawga

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt

Tek oyun benchi,muhtemelen çoklu çekirdek optimizasyonu iyi değildir yada testlerin ufak hata paylarından kaynaklıdır çünkü çok yakın sonuçlar çıkmış.Belki 3 5 defa tekrarlansa 3700x daha iyi çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Tek oyun benchi,muhtemelen çoklu çekirdek optimizasyonu iyi değildir yada testlerin ufak hata paylarından kaynaklıdır çünkü çok yakın sonuçlar çıkmış.Belki 3 5 defa tekrarlansa 3700x daha iyi çıkar.

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

@Wilson Fisk merhaba listeye göre 3700x nasıl 3600 'ün gerisinde acaba ?

oc'sini yanlış yapmışım yazılımla değil biostan olsa daha iyiymiş ama bu başlıkta da aynı sistemde 10600kf'nin 11700k'ya wd legion hariç kafa attığını görebilirsin.fps olarak yanlış değil sonuçlar çünkü ben YT'den düzgün bir iki yerden de baktım 3 4 fps fark atabiliyor 10600kf.neden çünkü hem benim testte 3800 ram vardı onda ve daha küçük daha hızlı mini cooper s gibi sen passatla ile yardır adam geçer ama senin için saf fps önemliyse küçük hafif devam edeceksin ama yok ben konfor adamıyım dersen passat yani min fps'yi fazla veren 11700k daha iyidir.3600 3700x'te de aynı durum var zaten ryzen 5000 serisinde de 5600x'in birinci çıkma sebebi yine aynı hem oyunlar bir yerden sonra çekirdek istemiyor hem küçük hafif cooper s 5600x.bu daha ne kadar devam eder bilemiyorum konsol dediler daha oyunu çıkmadı dediler battlefield 128 kişi dediler ama daha bir numara göremedik x6 işlemcileri öldüren.

https://forum.donanimhaber.com/10600kf-vs-11700k-karsilastirmam--150580721

Ben de şunu anlamıyorum. Foruma kaç gün üye olunduğu ya da kaç indirim konusu açıldığı mı belirliyor fırsatın sıcak olup olmadığını?

İstersem sırf mesaj yazmak için üye olurum ve sıcak ya da değil der giderim. Kime ne arkadaş?

• sadece linki lazım kimse bakmazsa bakmasın dediğim konu 2600 tık almış güya bazıları konu başında sabote etmeye çalışırken şimdi de bir üstümde önceden blokladığım vatandaş gibi prim yapmaya çalışıyorlar kime ne bana ne diye öyle yaş dava yok ben bu oyunu bozarım.

şimdi bana bir kaç hafta önce gaming gecelerinde tray olarak 2300 liraya 5600x işlemci satıldığını ilk ispatlayana 100 lira iban atıyorum.forumda incehesapta çalışan bir arkadaş var sorarız hiç sattınız mı tray en son ne zaman diye?sıcak değil demek bir şey eyw ama buz gibi yalan söylemek başka bir şeydir ikisinin arasındaki farkı bilmiyorsanız belki de bu bölümde takılmamalısınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.