abi annamadım ben bu işi, kartı mx440 la dei,ştirdim, sonra yine denedim aynen cillop gibi çalıştı....
bu 9800 ler yada radeonlar abit anakartla uyumsuz olabilirmi? sanırmı epoxlarla bu tip bişeyler olabiliodu (hatta yanlış hatırlamıosam forumdan bi arkadaşında başına gelmişti). şuanda hiç bi sorunu yok, ve testlerde ilk günkü gibi, ve görüntüde bozulma filanda yok. kart aynen tama gaz. annamadım gitti.
Alıntıları Göster
61.76 berbat bir driver. skorları 3/2 düşürüyor (56.64 - 3250 .... 61.76 - 1250 almaya başladım 3dmark03) aldanmayın arkadaşlar 56.64 en güzeli tabiki son çıkanlar içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: 865pe
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Di@BLO, size bi 9800 yakışırıdı :) hatırlarsanız benimde fatura vardı ve 250 milyon bayıldım :) pro alamadım ama se@pro aldım bende :) ve uçuşa geçtim :)
@865pe; az daha 5700 le devam etseydim sizi geçecektim :) ama şidmi se@pro yla geçicem :D ilk bench te 18k net aldımm. bakalım ekran kaetı sistem derken 20k yı görücem işallah... bu arada sizden bios yükleme olaı hakkında bilgi isteyebiliirm :)
dostum beni geçemezsin hele 03 de hiç yanaşma.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
quote:
Di@BLO, size bi 9800 yakışırıdı :) hatırlarsanız benimde fatura vardı ve 250 milyon bayıldım :) pro alamadım ama se@pro aldım bende :) ve uçuşa geçtim :)
@865pe; az daha 5700 le devam etseydim sizi geçecektim :) ama şidmi se@pro yla geçicem :D ilk bench te 18k net aldımm. bakalım ekran kaetı sistem derken 20k yı görücem işallah... bu arada sizden bios yükleme olaı hakkında bilgi isteyebiliirm :)
Sırf bu laf için bench yaptım biliyor musunhttp://service.futuremark.com/compare?2k3=2823387 Yani cpu falan arttırıp ekran kartını kassam 8k işten bile değil Şu senin 2003 skorunu matah bişi sanıyodum ben
quote:
Orijinalden alıntı: Can
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
quote:
Sırf bu laf için bench yaptım biliyor musunhttp://service.futuremark.com/compare?2k3=2823387 Yani cpu falan arttırıp ekran kartını kassam 8k işten bile değil Şu senin 2003 skorunu matah bişi sanıyodum ben
Alıntıları Göster
başlık güzel oldu ama konunun
quote:
Orijinalden alıntı: Di@BLO
başlık güzel oldu ama konunun
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
@can 865pe harıl harıl test mi yapıyordur....
quote:
Orijinalden alıntı: CanDostum
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CanDostum
Yaw çok kolay geçilebilecek bir değer 7.3 7.6 fln 8 den sonrası başarı olarak sayılabilir bence pro@xt kartlarda arbiterin skor gibi mesela
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CanDostum
Yaw çok kolay geçilebilecek bir değer 7.3 7.6 fln 8 den sonrası başarı olarak sayılabilir bence pro@xt kartlarda arbiterin skor gibi mesela
Alıntıları Göster
anason kokusu da buraya kadar geldi
quote:
Orijinalden alıntı: enderc
anason kokusu da buraya kadar geldi
Alıntıları Göster
Beni ısıtıyo kartı soğutuyo Ender napacan yok başka yol
quote:
Beni ısıtıyo kartı soğutuyo Ender napacan yok başka yol
Alıntıları Göster
o zmn
quote:
Orijinalden alıntı: enderc
o zmn
Alıntıları Göster
ya ADAMI gaza getirmeyinm alacam taksitle bi 9800 pro@xt yaw. ama
quote:
Orijinalden alıntı: Di@BLO
ya ADAMI gaza getirmeyinm alacam taksitle bi 9800 pro@xt yaw. ama
Alıntıları Göster
alin abi herkes alsin...
9800pro gibi fiyat / perf kart üretilmedi daha ya...
hemi de @xt yapinca oran 2 ye katlar hiç durmayin abi...
koşun la...
quote:
Orijinalden alıntı: infsphinx
alin abi herkes alsin...
9800pro gibi fiyat / perf kart üretilmedi daha ya...
hemi de @xt yapinca oran 2 ye katlar hiç durmayin abi...
Saol -CAN-,iyi oc oluyor da,bak buralarda diğer etkenler devreye giriyor işte..GPU nun kendisi,mainboard,işlemci gibi..Sen birtek game 1 de beni geçmişsin.Benim gpu/ram değerim 488/401,senin 466/385,matematiksel olarak benim senden %4-5 civarı fazla almam gerekir.İşte testlerin güzelliği bu,düşük değerlerle seni sollayıp geçiveriyorlar.Ama hava soğutmayla bu değerlerin sınır olduğunu düşünüyorum..belki 50-100 civarı oynar;tabi hava soğutmayla daha fazla oynatacak arkadaşlar varsa takdirle karşılarız...
quote:
Saol -CAN-,iyi oc oluyor da,bak buralarda diğer etkenler devreye giriyor işte..GPU nun kendisi,mainboard,işlemci gibi..Sen birtek game 1 de beni geçmişsin.Benim gpu/ram değerim 488/401,senin 466/385,matematiksel olarak benim senden %4-5 civarı fazla almam gerekir.İşte testlerin güzelliği bu,düşük değerlerle seni sollayıp geçiveriyorlar.Ama hava soğutmayla bu değerlerin sınır olduğunu düşünüyorum..belki 50-100 civarı oynar;tabi hava soğutmayla daha fazla oynatacak arkadaşlar varsa takdirle karşılarız...
Alıntıları Göster
Bence sen ekran kartı ayarlarından bişeyleri unuttun gibi geliyor o değerlerde mutlak geçmen lazım beni bir daha kontrol et bakalım. Hepsi performanstamı.
quote:
Bence sen ekran kartı ayarlarından bişeyleri unuttun gibi geliyor o değerlerde mutlak geçmen lazım beni bir daha kontrol et bakalım. Hepsi performanstamı.
Alıntıları Göster
Sürücüler farklıııııı; ne o 4.6 mı??****
quote:
Sürücüler farklıııııı; ne o 4.6 mı??****
Alıntıları Göster
Hepsi performansta değilmiş....-7641-yayınlıyorum.. İdealistiz ya,önce NA sız dedik,şimdi kartın ayarlarıyla oynamadık,neyse bench almak için bunlar lazımmış SAOL -CAN-
quote:
Hepsi performansta değilmiş....-7641-yayınlıyorum.. İdealistiz ya,önce NA sız dedik,şimdi kartın ayarlarıyla oynamadık,neyse bench almak için bunlar lazımmış SAOL -CAN-