61.76 berbat bir driver. skorları 3/2 düşürüyor (56.64 - 3250 .... 61.76 - 1250 almaya başladım 3dmark03) aldanmayın arkadaşlar 56.64 en güzeli tabiki son çıkanlar içinde.
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Di@BLO, size bi 9800 yakışırıdı :) hatırlarsanız benimde fatura vardı ve 250 milyon bayıldım :) pro alamadım ama se@pro aldım bende :) ve uçuşa geçtim :)
@865pe; az daha 5700 le devam etseydim sizi geçecektim :) ama şidmi se@pro yla geçicem :D ilk bench te 18k net aldımm. bakalım ekran kaetı sistem derken 20k yı görücem işallah... bu arada sizden bios yükleme olaı hakkında bilgi isteyebiliirm :)
dostum beni geçemezsin hele 03 de hiç yanaşma.
Sırf bu laf için bench yaptım biliyor musunhttp://service.futuremark.com/compare?2k3=2823387 Yani cpu falan arttırıp ekran kartını kassam 8k işten bile değil Şu senin 2003 skorunu matah bişi sanıyodum ben
başlık güzel oldu ama konunun
@can 865pe harıl harıl test mi yapıyordur....
quote:
Orjinalden alıntı: CanDostum
@can 865pe harıl harıl test mi yapıyordur....
Yaw çok kolay geçilebilecek bir değer 7.3 7.6 fln 8 den sonrası başarı olarak sayılabilir bence pro@xt kartlarda arbiterin skor gibi mesela
anason kokusu da buraya kadar geldi
Beni ısıtıyo kartı soğutuyo Ender napacan yok başka yol
o zmn
ya ADAMI gaza getirmeyinm alacam taksitle bi 9800 pro@xt yaw. ama
alin abi herkes alsin...
9800pro gibi fiyat / perf kart üretilmedi daha ya...
hemi de @xt yapinca oran 2 ye katlar hiç durmayin abi...
Saol -CAN-,iyi oc oluyor da,bak buralarda diğer etkenler devreye giriyor işte..GPU nun kendisi,mainboard,işlemci gibi..Sen birtek game 1 de beni geçmişsin.Benim gpu/ram değerim 488/401,senin 466/385,matematiksel olarak benim senden %4-5 civarı fazla almam gerekir.İşte testlerin güzelliği bu,düşük değerlerle seni sollayıp geçiveriyorlar.Ama hava soğutmayla bu değerlerin sınır olduğunu düşünüyorum..belki 50-100 civarı oynar;tabi hava soğutmayla daha fazla oynatacak arkadaşlar varsa takdirle karşılarız...
Bence sen ekran kartı ayarlarından bişeyleri unuttun gibi geliyor o değerlerde mutlak geçmen lazım beni bir daha kontrol et bakalım. Hepsi performanstamı.
Sürücüler farklıııııı; ne o 4.6 mı??****
Hepsi performansta değilmiş....-7641-yayınlıyorum.. İdealistiz ya,önce NA sız dedik,şimdi kartın ayarlarıyla oynamadık,neyse bench almak için bunlar lazımmış SAOL -CAN-