3 hafta önce 5739g serisi aldım. Cihazdaki acer arcade deluxe tusunu bilirsiniz. İlk zaman lar cihazı acmadan o tusa basınca Arcade deluxe pro su windows baslatmadan calısıordu.Bu kolaylık saglayan özelligini cok tutmustum. Ama sımdılerde o tusa bastıgımda cihaz yine kendini acıor fakat arcade deluxe acılmıor. windows 7 nın sıyah ekranı geliyor.öylecce kalıor. sonra acma kapama tusuyla kapatmak zorunda kalıorum. Bana kalırsa win7 oto guncellestırmeleri yuzunden böyle oldu. sorun ne olursa olsun böyle olmaması lazımdı. Sizce problem nerededir? Bunu Nasıl cözebiliriz?
Aynı problem bende de var ilk günler çalışıyordu Arcade deluxe sonra sanırım windows güncellemelerinden sonra çalışmaz oldu.Synı problemi yaşayan bir çok kişi var hatta forumda bir arkadaş pc yi degişmiş ancak yeni pc de de aynı problem yaşanmış çok kullandığım bir özellik değil ama umarım çözümü bulunur.
quote:
Orijinalden alıntı: hldn
3 hafta önce 5739g serisi aldım. Cihazdaki acer arcade deluxe tusunu bilirsiniz. İlk zaman lar cihazı acmadan o tusa basınca Arcade deluxe pro su windows baslatmadan calısıordu.Bu kolaylık saglayan özelligini cok tutmustum. Ama sımdılerde o tusa bastıgımda cihaz yine kendini acıor fakat arcade deluxe acılmıor. windows 7 nın sıyah ekranı geliyor.öylecce kalıor. sonra acma kapama tusuyla kapatmak zorunda kalıorum. Bana kalırsa win7 oto guncellestırmeleri yuzunden böyle oldu. sorun ne olursa olsun böyle olmaması lazımdı. Sizce problem nerededir? Bunu Nasıl cözebiliriz?
bendede arkadaşlar bendede bilgisayarı acmadan arcade deluxe bastıgım zaman arcade deluxe acılıyordu fakat wındows 7 yükseltme yaptıktan sonra sistem kapalıyken arcade deluxe acılmıyor dırek wındows baslıyor.bu sorunumuza çare varmı arkadaşlar ne yapmalıyız neden kaynaklandı bu duurum yardımcı olucak varmı? teşekkürler.
ben wista kullaniyorum benide acilmiyor.. :) acaba guncelllememi sorun:)
arkadaslar harddiski ikiye boldunuzmu yada bolmeye calistinizmi acaba ondanmi
Hard disk bölme işlemi yapmadım güncellemelerden sonra çalışmaz oldu arcade deluxe
Dün ayni laptoptan ben de aldım, başlangıçta arcade tuşu açılmadan çalışır iken güncellemeler sonrası aynı sorun ortaya çıktı. Üşenmedim windowsu tekrar yükledim, sonrasında sorunsuz çalıştı. Ancak disk bölme işlemi ve antivirüs yükledikten sonra tekrar aynı sorun ortaya çıktı. Büyük ihtimalle donanımsal bir sorun değil, yazılımla ilgili diye düşünüyorum. Benzer şikayetleri olan birçok insan var... Umarım kısa sürede bir çözüm bulurlar.
Herkesin fikri aynı. o zaman acer ın uygulamayı guncelleştırmesını beklicez
bende diorum neden calismio saoun arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet arkadaşlar bende 5739g 874g32 mn modelini aldım ilk günlerde çalışan arcade delüx güncellemelerden sonra çalışmaz oldu peşini bırakmadım :) merak etmeyin acer desteği hem telefon hemde mail yağmuruna tuttum araştırıp bana mail olarak yada telefonla döneceklerini söylediler bekliyorum bakalım bayramdan sonraya kaldı bir cevap alırsam sizleride bilgilendiririm iyi bayramlar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: yenilmezb
evet arkadaşlar bende 5739g 874g32 mn modelini aldım ilk günlerde çalışan arcade delüx güncellemelerden sonra çalışmaz oldu peşini bırakmadım :) merak etmeyin acer desteği hem telefon hemde mail yağmuruna tuttum araştırıp bana mail olarak yada telefonla döneceklerini söylediler bekliyorum bakalım bayramdan sonraya kaldı bir cevap alırsam sizleride bilgilendiririm iyi bayramlar dilerim
Cevap Geldi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: yenilmezb
dostum sorun devam ediyor...cevab hani??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme