Şimdi Ara

575 e 6630 iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahdelisi@hotmail.com .... bu adam 6630 satıyo bu fiyata, kargo ile ödemeyi de kabul ediyor yani bi feyk yok gibi gözüküyor...alayım mı sizce???

• cihaz sağlamsa fiyat kötü değil
  • 2.el oluyo bu? bence 650 civarlarina git hic kullanilmamis spot al daha iyi
  • sıfır...yani ben pek bu işleri bilmiyorum gte gelmeyelim...
  • hımm sıfırsa alınabilri ama sana kargo ile göndercekse sende in iyi pazar gibi olabilirsin
  • he sifirsa ii fiyat al derim bi bit cikmaz isin icinden umarim
  • ya eniyipazr konusunu biliyorum...birçok kişi dolandırılmış,ya kargo ile göndericek eğer beğenirsem para vericem galiba...yada birebir görüşelim diyo...güvenmeli miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyor.com dan mı alıyorsun sen bu tel.i??
  • yok abi yukarıda verdiğim adamdan alıcam...mailini verdim isteyen konuşup alsın..
  • bence riske girme derim ya gittigidiyordan al yada spot 650 civarlarina al en azindan sorun cikmaz
  • yok kardes gitigidiyor da da buna benzer uygulama var da ondan sordum hayırlısı olsun..yamuk cıkmaz gibi duruyor anlattıklarından bu arada
  • bilmiyorum çok kafam karıştı...gittigidiyorda 2. el ne olduğunu bilmiyoruz...doğunakta ne kadar?
  • dogubankta 650 700 civarlari son hatirladigim
  • 600e filan bulamaz mıyım???
  • kardeş sen gel doğubanktan al kafan rahat olsun ben sana bi dükkan adı vereyim ordan al bende ordan 2 tane 6630 adlım sorunsuz şuanda 635 milyon....
  • iyi bence
  • evet turktelekom gel dogubanktan al tabi bulundugun sehir cok uzak deilse yoksa cok daha pahaliya mal olur
  • İYİ OLUR ARKADAŞIM DÜKKAN İSMİ VERİRSEN...
  • ENFAL ELEKTRONİK üst katta dersin geçen 2 arkadaş gelmiş onlarda almış onların tavsiyesiyle geldim dersin OK şimdiden hayırlı olsun
  • git en iisi doubankatan al ora daha garanti bu adama göre...en azindan herifin dükkani fln belli...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.