Şimdi Ara

5770 CF Kurulum sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi arkadaslar bugun 2 tane 5770 aldım birtanesi hıs birtanesi sapphire marka fakat soyle bır sorunum war kutuları actıkdan sonra farkettimki his markada bir tane crossfire koprusu icin yer war

sapphire de ise 2 giris war tabiki ben su anda tek crossfire koprusu ile baglıyorum crossfire gozukuyor fakat 2.kat performans vermıyor degerler tek kartla aynı ayrıca gordugum cogu crossfire larda 2 tane crossfire koprusu kullanılıyor

bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim...

• Bildiğim kadarıyla 2 Crossfire girişi olan kartlar 3'lü Crossfire yapmak için, sizin yaptığınız kurulumdaki durumu daha yetkin arkadaşlar cevaplayacaktır, selamlar.
  • His marka icooler modelini kullanıyorum.Tek crossfire köprüsü bağlantı noktası var.Yani tek köprü kullanacaksınız.Ancak performans konusunda tek kart ile nasıl aynı sonuç veriyor anlamadım.CCC'den Crossfire modunu aktif hale getirdiniz mi?3d Mark Vantage GPU skorunuz kaç ?
  • vantage sonucu simdi alıcam crossfire modunu aktif halede getirdim fakat 2. kart performans vermiyor ati catalysmde 2. kart gozukuyor fakat hic bir degeri gozukmuyor fan degeri gpu deferi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusadertr

vantage sonucu simdi alıcam crossfire modunu aktif halede getirdim fakat 2. kart performans vermiyor ati catalysmde 2. kart gozukuyor fakat hic bir degeri gozukmuyor fan degeri gpu deferi gibi...

Masa üstünde Power Play özelliğinden dolayı ikinci kartın çekirdek ve bellek hızları 0 MHZ'ye düşürülüyor.Herhangi bir uygulama çalıştığında değerler artacaktır.Siz GPU skorunuzu söylediğinizde ikinci kartın çalışıp çalışmadığı yada performans verip vermediği anlaşılır.17000-18000 arası bir puan almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 20 Mart 2010; 2:28:15 >
  • annadım ewt aynen dediginiz gibi cf acık 2.kartı goruyor ve 0 mhzde fakat oyunlarda fps farkı yok tek kartta aldıgım performansın aynısını alıyorum acmayı unuttugum birsey war glb veya yannıs yaptıgım fakat nedir o cozemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusadertr

annadım ewt aynen dediginiz gibi cf acık 2.kartı goruyor ve 0 mhzde fakat oyunlarda fps farkı yok tek kartta aldıgım performansın aynısını alıyorum acmayı unuttugum birsey war glb veya yannıs yaptıgım fakat nedir o cozemedim...

Dostum gpu skorunu söylemeden yada başka bir oyun benchmarkı koymadan yorum yapmak pek olası değil.Sadece ezbere konuşuruz.
  • arkadaşım iki üç test sonucu koy da renklensin biraz gece gece şuralar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.