Şimdi Ara

58.Piyade Eğitim Alayı.3.Piyade Tugayı Burdur. 95 / 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu peki nasıl sokabiliriz içeri acaba yani küçük eskilerden alıp onumu kullanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock71

dostum eğer çamaşırları yıkamak istemiyosan yanında götür, bazı arkadaşlar giymeye izin vermiyolar felan demişler, onlar yeşil renkli olmadığı içindir yoksa izin veriyolar, yani giyeceğiniz bütün renkler yeşil olacak, ayrıca traş malzemelerini oradan alırım felan diye de düşünmeyin çünkü hergün traş olacaksınız ve siz ilk gittiğinizde hemen sizi kantine götürmeyecekler, 1-2gün sonra gidebileceksiniz onda da çok sıra olur, istediğiniz şey kalmayabilir,
    telefon olayına da gelirsek eğer yakalatırsan acemi olduğun için sadece elinden alırlar en fazla da tutanak tutarlar başka bişey olmaz, eğer çok sorunlu birisiysen komutanlarla iyi geçinmiyosan emre itaatsizlikten mahkemeye verebilirler, onda da 2 ay 15 gün ceza alırsın sabıkan yoksa ertelenir, bişey olmaz yani askerliğin felan uzamaz.
    ben telefonu götürmediğime çok pişman oldum, çünkü telefonla konuşabileceğin çok tenha yerler var, 1-2 gün etrafı tanımanız için zaman geçer akşam yemekten sonra gider konuşursunuz. Arkadaşın birisi de eğitim alanındaki ankesörlü telefonları kullanın kimse olmaz demiş, bizim eğitim alanı full dolu oluyodu işinizi şansa bırakmayın derim çünkü arama felan olmaz götürün

eğer telefon götürmeyecekseniz mutlaka ptt den dk lı telefon kartı alın, kantinlerde satılan kartlar tl lik, onlarda çok çabuk bitiyo

Traş olmak için nasıl jilet götürüyoruz hangisi daha uygun olur bilgi verebilirmisin ?

• Hiç Mach 3 tribine girme.gerek yok.askeriyenin kantinlerinde blue 3 var 2.5 lira.1 tanesi 2 haftaya kadar götürür.çalınma riskini de azaltır.
  • 10 Nisan itibariyle yemin etmiş bulunmaktayım lanet olsun nasıl bir havası varsa halen öksürmekteyim eğitimleri ağır değil yemekleri iyi ama soğuğu bitiriyor insanı.

Selam olsun 7.bölük 1.manga Mert Ast. ve diğer komutanlarımız sağolsunlar olmasalardı bitmezdi bu günler 2.celp'e Burdura düşenler soğuk dışında başka birşeyi kafasına takmasınlar.
  • 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ haziranda gidecek arkadaşlar ulaşa bilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.