Şimdi Ara

5800'a ZyXEL P-660w-Tx modem ile bağlanamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla 2 gün cep telefonu bölümünde gezindim, her iki konuya da göz attım (5800 ve 5530) 5530cular sorunsuz telefon aldıklarından söz ediyorlar ama bi kaç arkadaş resetlemeden yakınıyor, diğer yandan 5800 yeni parti kullanıcılarında herhangi göze batan bir problemle karşılaşmıyorlar (karşılaşanlar da abuk subuk programlar kullanarak illegal işler yaparak)... Yani almadınız için pişman ya da aldığınız için gerçekten memnun olabilirsiniz ama yorumlarınızı yazarken objektif olsun lütfen....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkangs

quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Bu arada bu modemdeki sorunu çözdüm. Şu an bağlanabiliyorum.

Eğer firmware eski ise zyxel sitesinden son firmwareyi indirin. ve güncelleyin.

yine bağlanmazsa; modemin içine girip, yerel ağı seçin, daha sonra gelişmiş seçeneğini seçip herhangi ip kurulumundaki işareti kaldırın.

Abicim çok teşekkürler yeni güncellemeyi modeme kurduktan sonrada olmadı fakat yerel ağraki,ip kurulumndaki işareti kaldırınca sorun ortadan kalktı...çok sağolasın

ne demek rica ederim..
  • arkadaşlar sorunumu çözdüm ip etkin şeçeneğinden kaldırdım artık bağlantı yapabiliyorum sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crow- -- 17 Nisan 2010; 2:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereng

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

quote:

Orijinalden alıntı: alpereng

bende 5530 var modemlerde hiç bir sorun yaşamıyorum ve hiç bir ayarda Yapmadım direk girdi:)

eee... bu 5800, biraz detaylı telefon... o gadder olcek.. kullanmak accık maharet istiyo... ama kullanmaya başladınmıydı da.. DADINDAN YENMİYOO.. he mi ? heeee...

kardeş sen nerelisin:) 5800detaylı değil sorunlu telefon bence :)kinetic scroll dahi yok gerçi 5530da 3g ve gps yok ama şimdiye kadar 3g gps mi vardı:) zaten 3gsi dandik en fazla 3.6 mbite çıkabiliyor buda baz istasyonunun yanına gitsen maks 360kb ile dosya transferi demek halbuki wifi ile bilgisayarda çıktığın hıza çıkabiliyorsun. Baz istasyonunun yanında 360kbs mi wifi ile 10mbit (saniyede 1mb(internet paketim 10mbit)) mi hmm zor soru

son versiyonla beraber kinetic scroll geldi.5530da gps ve 3g yok dolayisi ile donanim olarak 5800dan eksik. dolayisi ile kiyaslama yapmaya gerek yok.benim yatmam lazim uyumam lazim daha diyecekerim var.

• nekadar tesekkur etsem azdır size yıldır 1 yıldır 5530 kullanıorum modemde zyxel p 660w bi türlü girememiştim baya arastırdım herseyi denedm olmamıstı.çok kolaymıs cozumu forumda yeni gordum konuyu denedm hemen baglandım.çooookk teşekkur edermmmm
    quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

Bu arada bu modemdeki sorunu çözdüm. Şu an bağlanabiliyorum.

Eğer firmware eski ise zyxel sitesinden son firmwareyi indirin. ve güncelleyin.

yine bağlanmazsa; modemin içine girip, yerel ağı seçin, daha sonra gelişmiş seçeneğini seçip herhangi ip kurulumundaki işareti kaldırın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.