Şimdi Ara

5800 alındığında ilk yapılması gerekenler ve bir kaç program (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
40.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cizbudak

benim olmazsa olmaz programlarım:

Garmin mobile xt - Google Maps - Step Counter -
    Skyfire - Opera Mobile -
    Screen Snap - Shazam - Strobe - Profile Scheduler - X-plore -
    Fake Message - Adv. Blocker - Handy Taskman - Sms hider - Phoneguard -
    Flipfont - Vmenu - Total Recall - Fingerprint

hangileri sertifika istiyor?
  • Selamlar , Bende 5800 XM Mavi yi bu cumartesi aldım. Fakat Wi-Fi yi benim kablosuz modem ile çalıştıramadım. WLAN bulunamadı diyor. Ne yaptıysam olmadı. Avea kullanıyorum ve sitesinde bizim 5800 3G yi ve mobil tv yi desteklemediği görülüyor.Hatta ilk aldığımda sim kartı takınca Avea dan msg geldi Evet diye msg ye cevap verince tüm ayarları göderdiler fakat yukarda saydıklarımı ve bas konuşu telefonumun desteklemediğini yazdılar. Avea olupta 3G yi ve Mobil Tv yi kullanan varmı. Acaba daha başka bilmediğim ayarlar falan varmı . Birde şunu sorayım bana msg olarak gelen ayarlar yani Gprs ve wap ve internet ayarları otomatik kuruluyormu yoksa ben kurmak için herhangi bir işlem yapacakmıyım.
    Herkese iyi günler.
  • Ben aldığımdan beri bu programları kullanıyorum.

FRING

Bir msn, facebook, twitter programı ancak diğer msn programlarına göre daha az kontör harcıyor ve sade bir arayüze sahip

Nunlock

Eğer telefonunuzun ekran kilidini sağdaki tuşla açmak istemiyorsanız Iphone'un kilit programı

Opera Mini

Web sayfalarını telefona göre düzenleyerek daha az kb harcayan bir web tarayıcısı

Jueqitos

Top sektirme oyunu eğlenceli hırs yapabilir.

Micro Pool

En güzel bilardo oyunu mutlaka deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucunbiri

Ben aldığımdan beri bu programları kullanıyorum.

FRING

Bir msn, facebook, twitter programı ancak diğer msn programlarına göre daha az kontör harcıyor ve sade bir arayüze sahip

Nunlock

Eğer telefonunuzun ekran kilidini sağdaki tuşla açmak istemiyorsanız Iphone'un kilit programı

Opera Mini

Web sayfalarını telefona göre düzenleyerek daha az kb harcayan bir web tarayıcısı

Jueqitos

Top sektirme oyunu eğlenceli hırs yapabilir.

Micro Pool

En güzel bilardo oyunu mutlaka deneyin.

saolasın

• arkadaşlar ben facebookdaki resimleri kaydedemiyorum telefonuma yokmu bi yolu ya
  • W-lan üzerinden msn de görüntülü görüşme yapabileceğim bir program lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

arkadaşlar ben facebookdaki resimleri kaydedemiyorum telefonuma yokmu bi yolu ya

Seçenekler Sonra orada bir menüye daha giriyorduk hatırlamıyorum o menünün içinde görüntüleri göster var tıkla ona kaydedeceğin görüntüyü bu aç ve sonra seçeneklerden kaydet sanırım sayfa seçenekleri menüsünün altında olabilir
  • 5800 sitelerdeki flash banner reklamlarını açabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

arkadaşlar ben facebookdaki resimleri kaydedemiyorum telefonuma yokmu bi yolu ya

Seçenekler Sonra orada bir menüye daha giriyorduk hatırlamıyorum o menünün içinde görüntüleri göster var tıkla ona kaydedeceğin görüntüyü bu aç ve sonra seçeneklerden kaydet sanırım sayfa seçenekleri menüsünün altında olabilir

ovi storedan facebook uygulamasını indir.

• saolasın çok yararlı bir konu olmuş
  • Emeğine sağlık, faydalı bir konu...
  • Bende bugun aldım e sımdı ne olcak dedım sımdı forumlarda dolasıp bılgı topluyorum sagol.
  • Bu telefonla dh foruma girip rahatça konular arasında dolaşıp yazabilirmiyim birde msn kullanışlım blacbery en ucuz modeli ile bunun arasında kaldım kullananlar bir fikir verirse sevinirim.
  • Donanımhaberin zaten mobile versiyonu var ve çoğu kişi donanımhaber forumuna 5800'la girebiliyor. (ben denemedim şahsen)

Ancak internet keyfi olarak 5800 pek çok cihazdan daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scn1272

bu gün aldım ve v40 yüklersem içindeki navigasyonu kaybedermiyim bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.. ve v40 ı nasıl yüklicem..

v40ı tavsiye etmem ben alalı 3 gün oldu.v50de kinetik kaydırma dokunmatik ekranı hassaslığı batarya süresi gps hızı daha güçlü ayrıca yazılım güncellemek istiyorsan telefonda yazılım güncelleme war orayı tıkla telefonda 2-3 dk. bekleyeceksin yeni yazılımın bu kadar.bu arada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Bu telefonla dh foruma girip rahatça konular arasında dolaşıp yazabilirmiyim birde msn kullanışlım blacbery en ucuz modeli ile bunun arasında kaldım kullananlar bir fikir verirse sevinirim.

Msn kullanışlı ayrıca ben şahsen 5800ın blackberryden çok daha üstün olduğunu düşünüyorum.kamerası işletim sistemi ekranı müziği her şeyiyle dört dörtlük bir telefon ayrıca bataryası mükemmel 1320 mh kesinlikle hiç tereddüt etmeden 5800 almalısın eğer renkler arasında kalırsan mavi almanı öneririm daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Teşekkürler. Yeni 5800 aldım. Programları indiriyorum simdi

bende alalı 3 gün oldu hayırlı olsun.ovidende kolaylıkla ücretsiz uygulama indirebilirsin.
  • Telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu, burada paylaştığınız birçok programı yükledim gayet memnunum(ayrıca v50 yazılımı yükledim). Ancak arada sırada birden bire donuyor/kilitleniyor, çok sinir bozucu bir şey. Hangi uygulamada olduğu fark etmiyor ama genelde hem Opere Mobile hem de telefonun kendi internet tarayıcısında gezinirken bu problem meydana geliyor, kırmızı tuşa basılı tutunca bazen ana ekrana geri dönüyor çoğu zaman da dönmüyor ve pil ısınıyor, telefonu tekrar kullanabilmek için pili çıkarmak zorunda kalıyorum.

Nokia'nın kendi tartışma forumunda araştırdım ve birkaç çözüm buldum, bir tanesi hafıza kartını çıkartıp denemekti, ancak bir şey değişmedi. Daha sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve yine çözmedi. Son olarak da hard format attım, sonuç aynı. Telefonu satın aldığım bayiye gittim durumu ve yaptıklarımı anlattım, bu donma problemi genelde yazılımsal oluyor ve burada bilgisayar üzerinden özel bir yöntemle format atıp çözebiliyoruz dediler. Bıraktım ve bir saat sonra gelip aldım, ancak problem aynen devam ediyordu. En sonunda da ana servise göndermelerini istedim ve şu anda beklemedeyim.

Bu şekilde çözülemeyen bir donma problemi ile karşılaşan var mı acaba? Açıkçası donanımsal bir problem olduğu konusunda şüpheliyim, çünkü bildiğim kadarıyla bu telefonun fiyatı oldukça düştü, "bu telefon problemli olduğu için ellerinde kalmasın diye ucuz fiyata ellerinden çıkarmaya mı çalışıyorlar" diye düşünmeden edemiyorum. Umarım donanımsal bir problem değildir ve problemi çözerler, çünkü bu fiyata ve bu özelliklere sahip bir telefon alabildiğim için çok mutluydum.

• donma problemi bende dahil pekçok kişide bazen oluyor sanırım.bazen hiçbir tuşa tepki vermiyor,kapatıp açmak zorunda kalıyorsun,bazende ben kamera tuşuna basıp çıkarak takılmayı önlüyorum.web programında sıkça oluyor evet.bende hatta web prog sıkışınca ana ekrana atıyor,çok can sıkıcı oluyor.

%99 yazılımsal problem.marifetli bir cep diye idare ediyoruz işte.güncellemelerle inşallah düzelir.gerçi v50 dahada bozdu,hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

donma problemi bende dahil pekçok kişide bazen oluyor sanırım.bazen hiçbir tuşa tepki vermiyor,kapatıp açmak zorunda kalıyorsun,bazende ben kamera tuşuna basıp çıkarak takılmayı önlüyorum.web programında sıkça oluyor evet.bende hatta web prog sıkışınca ana ekrana atıyor,çok can sıkıcı oluyor.

%99 yazılımsal problem.marifetli bir cep diye idare ediyoruz işte.güncellemelerle inşallah düzelir.gerçi v50 dahada bozdu,hayırlısı.

Donma problemi çözüldü 1.partiler için geçerliydi telefon aldığında v20 ya da üstü ise 2. partidir.donma problemi bende olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.