Şimdi Ara

5800 almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle evet diyorum istersen film atabilirsin izlemek için 8GB bellek kartı veriyorlar beleş.
  • Evet 5800 almalısın
  • telefon gün geçtikçe değerini fazlasıyla hissettiriyor.
    iş cep, bankacılık işlemleri elimin altında.
    maillerim elimin altında
    wireless ile internet bağlantısı
    wirofon uygulaması, ev hattı cep telefonunda. şehir içi , şehirler arası cep tel kullanmak yerine türk telekom ücretsiz dakikaları evde olmadığın zamanlarda kullan.
    ve navigasyon..

daha ne olsun,bilgisayara muhtaç değilim.
    şans oyunları sonuçları mı , ne pc ne tv teletex , 20 sn sürmeden telefon ile görüntüleme.
    haber başlıkları mı , futbol sonuçları mı , hava durumu mu anında elinin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 19 Aralık 2010; 1:39:40 >
  • Arkadaşım güzel de, bunları zaten wifi ve/veya 3G olan her telefonda yapabiliyorsun....:)
    Hatta telefon özelliği olmayan touch larda bile yapabilirsin bunları, hem de en keyifli şekilde...

quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

telefon gün geçtikçe değerini fazlasıyla hissettiriyor.
    maillerim elimin altında
    wirofon uygulaması, ev hattı cep telefonunda. şehir içi , şehirler arası cep tel kullanmak yerine türk telekom ücretsiz dakikaları evde olmadığın zamanlarda kullan.
    ve navigasyon..

şans oyunları sonuçları mı , ne pc ne tv teletex , 20 sn sürmeden telefon ile görüntüleme.
    haber başlıkları mı , futbol sonuçları mı , hava durumu mu anında elinin altında.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay
    Arkadaşım güzel de, bunları zaten wifi ve/veya 3G olan her telefonda yapabiliyorsun....:)
    Hatta telefon özelliği olmayan touch larda bile yapabilirsin bunları, hem de en keyifli şekilde...

quote:

telefon gün geçtikçe değerini fazlasıyla hissettiriyor.
    maillerim elimin altında
    ve navigasyon..

f/p baz alarak yazmak istedim.

• İşte o biraz aklını karıştırıyor insanların. Bu telefon ilk çıktığında yurt dışı olanların fiyatı 1000 Liranın üzerindeydi. Nokia shoplarda 910 TL den satılmaya başlandı daha sonra.Ve aradan 5-6 ay geçmeden de fiyatı hemen hemen yarıya düştü. Olay bu kısaca.
    300 Liralık bir touch aynı işlemleri yapıyor hem de iphone dokunmatiği ve kalitesiyle. f/p olarak belki benim dediğim çok daha uygun bir örnek....

quote:

f/p baz alarak yazmak istedim.

• 5800 dünyanın en iyi telefonu değil ama sırf sorundan ibarette değil milyonlarca satan üründe sorunluların çıkmsı normal benim anlamadığım 5800dan bir kişin canı yandıysa o telefonun kötü olduğunu göstermez elektronik alet bu sonuçta biraz şans işi bu ağzı yananlar 10.000 kişide olabilir tekrar ediyorum bu telefonun kötü olduğunu göstermez...

Fiyatının birden düşmesine sebepte bence bir stratejiydi ve tutu şu anda en çok satan modeli oldu Nokia'nın..

Ben dünyanın en iyi telefonu demiyorum ama sorunsuz kullanıyorum şimdi C6 moduda yükledim yep yeni oldu zaten v52 sürümüyle sorunsuzdu

Android modellerinin nerdeyse tüm telefonlarda sarj 1.5 gün gidiyor bunuda araştırın bende android kullandım ve geleceğin en iyi işletim sistemi abartısız ama sorunlarını halletmeli biraz zamana ihtiyacı var...
  • Bir kişi mi? Forumu güzelce inceleyin bence arkadaşım.....:)

Fiyatının neden düştüğünü iyi anlamak için ana başlığın o tarihlerdeki konularını iyi okumak lazım, biraz eski ama, açıklama orada....strateji falan değil yani...

quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

5800 dünyanın en iyi telefonu değil ama sırf sorundan ibarette değil milyonlarca satan üründe sorunluların çıkmsı normal benim anlamadığım 5800dan bir kişin canı yandıysa o telefonun kötü olduğunu göstermez elektronik alet bu sonuçta biraz şans işi bu ağzı yananlar 10.000 kişide olabilir tekrar ediyorum bu telefonun kötü olduğunu göstermez...

Fiyatının birden düşmesine sebepte bence bir stratejiydi ve tutu şu anda en çok satan modeli oldu Nokia'nın..

Ben dünyanın en iyi telefonu demiyorum ama sorunsuz kullanıyorum şimdi C6 moduda yükledim yep yeni oldu zaten v52 sürümüyle sorunsuzdu

Android modellerinin nerdeyse tüm telefonlarda sarj 1.5 gün gidiyor bunuda araştırın bende android kullandım ve geleceğin en iyi işletim sistemi abartısız ama sorunlarını halletmeli biraz zamana ihtiyacı var...

• ''elektronik alet bu sonuçta biraz şans işi bu ağzı yananlar 10.000 kişide olabilir'' diyede ekledim kardeşim görmedin galiba :) 1 kişi sadece mecazi anlamdaydı...

Ben telefonun taraftarı değilim bunu birkez daha söyleyeyim ama sırf sorun gibi gösterilmesi beni üzüyor bu birazda kullanmayla alakalı donanımsal sorunu yoksa biraz kullanıcı farkı ortaya çıkıyor...
  • Gördüm gördüm elbette, ama bu sonucu değiştirmiyor arkadaşım....

quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

''elektronik alet bu sonuçta biraz şans işi bu ağzı yananlar 10.000 kişide olabilir'' diyede ekledim kardeşim görmedin galiba :) 1 kişi sadece mecazi anlamdaydı...

Ben telefonun taraftarı değilim bunu birkez daha söyleyeyim ama sırf sorun gibi gösterilmesi beni üzüyor bu birazda kullanmayla alakalı donanımsal sorunu yoksa biraz kullanıcı farkı ortaya çıkıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.