Şimdi Ara

5800 den mezuna kalınır mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de 10k dan düşünüyorum bırakmayı hedef bilkent %50 ceng idi ama olmadı hacettepe de kesin gelir mi belli değil mezuna bırakıp bilkent %100 ü zorlamak var aklımda ama obp geri atar mı ilk binde çok fazla onla ilgili korkularım var kafam karışık :(
  • 87.50den mezuna kalınır abicim.

Instagram ve Facebook dondurmayı unutma ama. Ayrıca düzenli sevgilin varsa devam et. Eğer sevgilin yoksa hiçbir şekilde dershaneye gitme. İlk 1k garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalinse kalınır. Değilse kalınmaz

• luvwithope kullanıcısına yanıt
    Hocam moralinizi bozmak için söylemiyorum ama hacettepe ceng bu sene 8-9k civarına çekebilir. Bu nedenle dikkatli olmakta fayda var.

• ekar55 kullanıcısına yanıt
    Beni de o tedirgin ediyor hacettepe ceng baya yükselişte şu sıralar. Şöyle düşünüyorum tek tercih hacettepe yazıp gelmezse mezun olarak zorlarım en kötü yine hacettepe ceng yazarım seneye daha kötü yapacağımı düşünmüyorum

• Hocam aslında Boğaziçi hayalimdi. Yani yine güzel üniversitelerde istediğim yerler geliyor. Yine de değerlendirmeye çalışırım. Teşekkür ederim.

• luvwithope kullanıcısına yanıt
    İnşallah her şey umduğunuz gibi olur hocam. Başarılar dilerim.

• Hacettepe ya da YTÜ ceng yazın geçin. Mezun kalmayın. Sistemin halini görüyorsunuz. Değmez.
    Teşekkür ederim 🙏

• olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam. Bakacağım artık inşallah.

• Bu ortamda bu riski almak yerine, yatay geçiş çift anadal zorlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Aklımda hocam ama herkes çok zor olduğunu söylüyor. Deneyeceğim inşallah.

ben de şuan senın durumundayım ayt 1 yanlış tyt çok kötü ve 6194 sıralamam var odtü ee bekliyordum sonradan tytden 2 3 yanlış daha çıktı.sınava ilk 1000e girerim diye hazırlanmıştım öyle olmadı.çok mühendislik istiyordum odtü boğaziçi gelmedi.gittiğin lisede çok fazla mühendislik eğilimi varsa o seni oraya çekebiliyor ama ben oturup mantıklı düşününce tıp mantıklı karar geldi çünkü odtü itü booun koç gibi uniler varken diğerlerine piyasada pek yer kalmayacağı düşüncesindeyim yine de tekrar düşün tıp okuyan varsa çevrende onlara bir danış tıpa karşı önyargılı olma
  • Mesele önyargı değil hocam. Ben tıp tercih etsem en fazla ortalama bir doktor olabilirim. Çok başarılı bir doktor olamam çünkü hoşlanmadığı bir alanda hiçbir insan yeterli başarıyı sergileyemez. Parası ve itibarı için tıp yazmak, yurt dışına gidebilmek (çok kolaymış gibi), teknoloji ile ilgilenmek için ceng yazmak gibi. Bunun için uzun süredir uğraştığım ve daha başarılı olacağıma inandığım için mühendislik istiyorum. Para vs. Benim için çok önemli şeyler değil. Bu nedenle mühendislik düşünüyorum.

• 2018 2019 olsa neyse bu ortamda 2020 sınavından sonra kesinlikle kalma. 110 tyt yapan 2k kişi var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.