arkadaşlar telefonuma garmin mobile kurdum fakat bi sorun var sanırım çünkü garmini açarken satın al ve kullan deneme başlat ürün kodu gir garmin ile gps e bağlan menüsü geliyor sanırım bu başka kimsede olmuyor garmin ile gps e bağlan diyorum bluetooth kapalı lütfen açın diyor ne yapmam gerek bilen eden varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
hocam ben zaten ordan aynı şekilde yaptım hemde 2-3 kez silip yaptım acaba neden böyle bir sorun oldu?
Ben ordan yaptım gayet çalıştı. Demek ki tam takip etmemişsin adımları. Herkes ordan okudu kurdu zaten. Garmin yerine Ndrive dene olmadı o da aynı işi yapar o da aynı yerde var.
teşekkürler hocam bir de öyle deniyelim bakalım
unl dosyalarını düzgün hazırlayamadın büyük ihtimalle ;)
hafıza kartını sök pc ye bağla zipleri felan pcye bağladığın hafıza kartından yap. işlemleri pc den yap kurduğun garmini de sil en baştan tek tek acele etme. zipleri tek tek aç. o şekilde kur. Benim telefonda Garmin, Ovi maps, Ndrive, Sygc Mobile vs heps var hatasıs çalşıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme