Şimdi Ara

5800 için Kılıf ve Koruyucular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün, yarın 5800 almayı düşünüyorum. Hepsiburada'dan bir kaç tane koruyucu film buldum. Bunları kullananların yorumlarını almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz? İşte koruyucular;

Aynalı Ekran Koruyucusu
    Silikon Kasa Koruyucusu
    Şeffaf Ekran Koruyucusu
    Şeffaf Kasa ve Ekran Koruyucusu

Son verdiğim link mantıklı görünüyor ama özellikleri arasında kaynayı engelleyici bir özelliği olduğundan bahsediyor. Bu ekranı kullanırken sorun yaratmaz mı?

• merhaba,
    ben eskiden paket içeriğinde olan kendi kılıfını gittigidiyor dan aldım
    memnunum , tavsiye edebilirim
    kolay gelsin.
  • silikon kasa koruyucu ve ekran koruyucusunu iki gün önce toplam 15 TL ye
    çankaya dan alıp çizilme olayını ortadan kaldırdım.

telefon ekranını önce parmak lekesi kalmayacak şekilde verilen bez ile sildim,
    ekrana gelecek kısımdaki kırmızı ile yazılı şeffaf koruyucuyu alldım (dikkat edilecek husus bu zarı aldıktan sonra
    yapışan kısma hiç bir şekilde dokunulmayacak, dokunduğunuz taktirde ekrana yapıştırdıktan sonra parmak izleriniz
    koruyucu ve ekran arasında bariz şekilde görünmesi)

telefonun tuş kısmından başlayarak koruyucuyu kart adaptorü ile ekran üzerine fazla bastırmadan ve
    hava kabarcıklarını yapıştırılacak kısma
    doğru iterek, koruyucununda ekrana birden yapışmamasını ekran kalemini kullanarak hallettim.
    ensonunda da ekran koruyucunun üzerinde yeşil yazı ile işaretlenmiş şeffaf kısmı kaldırdım.

(ekran koruyucu yeşil ve kırmızı zarlar arasındadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 1 Aralık 2009; 21:02:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

silikon kasa koruyucu ve ekran koruyucusunu iki gün önce toplam 15 TL ye
    çankaya dan alıp çizilme olayını ortadan kaldırdım.

telefon ekranını önce parmak lekesi kalmayacak şekilde verilen bez ile sildim,
    ekrana gelecek kısımdaki kırmızı ile yazılı şeffaf koruyucuyu alldım (dikkat edilecek husus bu zarı aldıktan sonra
    yapışan kısma hiç bir şekilde dokunulmayacak, dokunduğunuz taktirde ekrana yapıştırdıktan sonra parmak izleriniz
    koruyucu ve ekran arasında bariz şekilde görünmesi)

telefonun tuş kısmından başlayarak koruyucuyu kart adaptorü ile ekran üzerine fazla bastırmadan ve
    hava kabarcıklarını yapıştırılacak kısma
    doğru iterek, koruyucununda ekrana birden yapışmamasını ekran kalemini kullanarak hallettim.
    ensonunda da ekran koruyucunun üzerinde yeşil yazı ile işaretlenmiş şeffaf kısmı kaldırdım.

(ekran koruyucu yeşil ve kırmızı zarlar arasındadır)

Hocam peki kayganlık konusunda nasıl bu kaplama? Yani ekran dokunmaktik sonuçta. Kaymayı ciddi bir şekilde engelliyorsa kullanışsız olur diye tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.