Bildirim
5800 ilk seri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EviLPuppet
herkes ikinci veya üçüncü seri al ilki sorunlu falan diyo arkadaşlar ben telefon çıktığından 1 ay sonra aldım ilk seriden ve telefonum forumda çıkan yaygaraya göre oldukça sorunsuz halde.. nedir bu birinci seri düşmanlığı? :) yanlış bilgilendirmeyelim lütfen
tmda hopörler sorunu 2.seride ortadan kalktı önemli bi sorundu sadece 1.serilerde var
kasa açıklığı 1.serilerin büyük kısmında daha büyük bi açıklıktı 2.serilerde küçüldü
1.serilerde sorunsuz telefon sayısı çok azken 2.serilerde arttı.. -
telefon cıakr cıkmaz aldım yani1. seriydi hoparlor sorunu yasandı 3 gun icerisinde servise verdim telefon degişimi istedim.o zaman 2.seri diye bişi olmadıgı içn tekrar 1.seri telefon aldım.ve ne mutlu ki hiç bir sorun olmadan kullanıyorum telefonumu (Ne kasa acıklıgı,ne hoparlor sorunu nede birbaska birşey) -
bende şubatta hatta 5800 konusu ilk açıldığından beri yazıorm. telefonum 1 aya kadar hiç bi pro. yoktu şimdi ekran çizgi çizgi yakında servse vericem nokiadan almştm zaten. duyduğuma göre telefonu ekran problemiyle gelenlerinkini garantiden sıfırıyla deiştiriyorlarmış. yani 2. nesil bi 5800 ım olacak ne fark edecekse. ekran açıklığı problem bile değil bence
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefon ekranı neden yanıp söner
- simlog şikayet
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- türk telekom numara değiştirme
- gprs nedir
- cep telefonu kim icat etti
- device health services nedir
- bimcell numara taşıma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X