Şimdi Ara

5800 kamerada beliren siyah nokta[Garantiden geldi çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi herşey.Format atıyorum ve kameranın orta-sağ taraflarında siyah bir nokta beliriyor.Her resimde var ve iğrenç duruyor.Ön kamerada bi problem yok arka kamerayı inceledım üzerinde pislik falan da yok sebep ne olmuş olabilir ?

edit:Telefonum garantiden geldi tam 15.iş gününde teslim ettiler.Kamerasını değiştirmişler yeni takmışlar ekstadan da telefonun ön camını değiştirmişler çok iyi oldu bu ekran çizik içindeydi üzerine bide jelatin yapıştırmışlar toplamda tek kuruş bile ödemedim gayet hızlı ve kaliteli hizmet olmuş kvk kozyatağı şubesini tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 12 Kasım 2010; 3:06:48 >

• Arka kapağın açılması telefon için pek sağlıklı değil, her açışımda oraya dokunmamaya özen gösteriyorum. Neden Nokia böyle bir şey yapmış anlamıyorum doğrusu

Hocam bu arada lens çok küçük, dikkatli baktığınıza emin misiniz?
  • Evet dikkatli baktığıma eminim ki zaten dediğim gibi format atıyorum ve bi anda ortaya çıkıyo yani o 1dakikalık arada da telefonu yere falan da düşürmedim durup dururken oldu yani.Şimdi yeni yazılım atıp denicem olmadı garantiye vericez mecbur
  • lens hasar görmüş olabilir(darbe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 16 Eylül 2010; 11:12:24 >
  • Telefonum garantiden geldi tam 15.iş gününde teslim ettiler.Kamerasını değiştirmişler yeni takmışlar ekstadan da telefonun ön camını değiştirmişler çok iyi oldu bu ekran çizik içindeydi üzerine bide jelatin yapıştırmışlar toplamda tek kuruş bile ödemedim gayet hızlı ve kaliteli hizmet olmuş kozyatağı kvk şubesini tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsr1903 -- 12 Kasım 2010; 3:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsr1903

Telefonum garantiden geldi tam 15.iş gününde teslim ettiler.Kamerasını değiştirmişler yeni takmışlar ekstadan da telefonun ön camını değiştirmişler çok iyi oldu bu ekran çizik içindeydi üzerine bide jelatin yapıştırmışlar toplamda tek kuruş bile ödemedim gayet hızlı ve kaliteli hizmet olmuş kozyatağı kvk şubesini tebrik ediyorum

hayırlı uğurlu olsun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.