Şimdi Ara

5800 kullanarak desktop bilgisayarla int. Girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 5800 imi kullanarak desktop bilgisayarla evdeki kablosuz aga baglanip internete girebilir miyim

• Evet usb ile bağla telefonu bilgisayara sonra nokia pc suite ile bağlanabilirsin ama denemedim ...
  • sebekeden baglanmaya calisiyo pc suiteden internete baglan diyince...wirelessa nerden baglancagini bulamadim
  • kardeş şebekeden hiçbir şekilde telefonun bağlanmamasını istiyorsan ayarlar bağlantı hedeflerin içinden türkcell internet vs .. silebilirsin ve baglan demeden telefondan internete bağlan bence
  • dostum telefondan zaten sebekeden degil wireless la baglaniyorum ama bilgisayara baglayip telefonu int. Baglan diyince bilgisagarda sadece sebekeler cikiyo
  • Kardeş bilemiyorum ama belliki pc suite ile wlandan bağlanamıyoruz internete veya orda yapılandır var oradan bir ayarı vardır bilemiyorum
  • yardimlarin icin sagol dostum ama halledemedim
  • anladığım kadarıyla telefonu wireles ile nete bağlayıp sonra pc suite ile pcye bağlayıp o wirelestaki interneti kullanmak istiyorsun eğer böyleyse o iş olmaz öyle bir özellik yok telefonda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.