Şimdi Ara

5800 mı? N85 mi? yoksa Samsung G810 mu? Arkadaşlar, bugün hangisini sipariş vereyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G810 kullanan aradaşlar, bugün N78 den kurlacağım. N85 le 5800 illa nei al diyolar. bana yardımcı olumusunuz.G810 da galeride resimleri tam ekranda sıra ile gezebiliyormuyuz? ve memnun olmadığınız bir tarafı varmı? ve sizin bana başka önerebileceğiniz telefon varmı? Önceliklerim kamera- wifi- 2.6 ekran limit 850 tl. Şuanki telefonculardaki fiatı nedir? Arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.

• G810 çok kaba bir telefon. 5800 ise türünün ilk örneği ve hatalar giderilene kadar alınmamalı bence. İlla 3 tanesinden biri olacaksanız n85 derim, fakat ben size bir de n82 modelini tavsiye edeyim. Çünkü çok oturmuş bir yazılımı var, kamera ve wifi konusunda da çok başarılı ve en önemli artısı xenon flashı var.
  • sağol arkadaşım fikrin güzelde napcam bilemiyorum.. sayılı saatlerim kaldı.. bugün n78i bırakıp kesin telefon alcam ama n85 alırsam üste 550 tl, n82 alırsam 600 tl vermem lazım. g810 alırsam üste 325 vercem. benim n78i 350 ye sayıyorlar. çok sıkıldım n78 den söz verdim bugün bırakıyorum telefonu.???
  • Arkadaşım neden 0 almayı düşünüyorsun, forumumuzda çok temiz 2. el cihazlar var. Onlardan denk getirebilir hatta takas da yapabilirsin.
  • Çok sağol altınok kardeş, 2. elden çok canım yandı!.. Son 45 dakikam kaldı arkadaşlar, Bu gidişle N85 alacağım herhalde?
  • n85 al, ben de bir ay içinde alacağım
  • N85 al dostum. Müzik internet kamera vs. çok kaliteli ayrıca usbden de şarj edebilme imkanın var. Tasarımı da çok harika ipod gibi kaydırarak müziklerde gezinebilirsin vs vs. Aldığında pişman olmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar dün akşam N78 imi bıraktım, 5800 siparişi verdim, hayırlısı bakalım. N85in kızak mevzusu (hem kızak sorunlu çıkma ihtimali, birde N85 de çift kızak var?) beni çok düşündürdü. Başta bu konuda yorum yazan ve tüm telefon meraklılarına saygılar sunuyorum TEŞEKKÜRLER.. selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.