Şimdi Ara

5800 Rehber İsim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon rehberimde kayıtlı olan bir numaradan çağrı aldığımda ya da mesaj geldiğinde isim görünmüyor , sadece numara çıkıyor ekranda. Sadece bir kaç numarada bu şekilde bir problemle karşılaşıyorum. Düzeltmek için bir çok yol denedim. Numarayı sim'e kaydetme, isimde türkçe karakter kullanmama, numarayı +90555 şeklinde kaydetme gibi ancak sorunum çözülmedi . Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler

• Telefonumu değiştirip 5800 almayı düşünüyorum vazgeçireceksiniz ya
  • kaydi 2 kez yapmissin yani ayni numarayi farkli 2 ad ile kaydetmis olabilirsin. mevcut u sil. ara. ortaya cikar
  • Bende rehberde isim ve numarayı aynı anda göremiyorum. Var mı bunun bir yolu?
  • rehber de isim arandıgında görunmuyor.bi el atsanız nokia 5800
  • bir saat önce aynı sıkıntıyı yaşadım.
    bir numara ayrı iki isimle kayıtlı ise,isim çıkmıyor numara +9 lı çıkıyor. isimlerden birisini,numarası ile birlikte silmeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

bir saat önce aynı sıkıntıyı yaşadım.
    bir numara ayrı iki isimle kayıtlı ise,isim çıkmıyor numara +9 lı çıkıyor. isimlerden birisini,numarası ile birlikte silmeniz yeterli.

valla sayın mühendis kardeşim çiftleri sildim.sonra im karttan telefona kopyaladım. bazı isimleri göstermiyor,ugraşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.