Telefon rehberimde kayıtlı olan bir numaradan çağrı aldığımda ya da mesaj geldiğinde isim görünmüyor , sadece numara çıkıyor ekranda. Sadece bir kaç numarada bu şekilde bir problemle karşılaşıyorum. Düzeltmek için bir çok yol denedim. Numarayı sim'e kaydetme, isimde türkçe karakter kullanmama, numarayı +90555 şeklinde kaydetme gibi ancak sorunum çözülmedi . Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler
Telefonumu değiştirip 5800 almayı düşünüyorum vazgeçireceksiniz ya
kaydi 2 kez yapmissin yani ayni numarayi farkli 2 ad ile kaydetmis olabilirsin. mevcut u sil. ara. ortaya cikar
Bende rehberde isim ve numarayı aynı anda göremiyorum. Var mı bunun bir yolu?
rehber de isim arandıgında görunmuyor.bi el atsanız nokia 5800
bir saat önce aynı sıkıntıyı yaşadım. bir numara ayrı iki isimle kayıtlı ise,isim çıkmıyor numara +9 lı çıkıyor. isimlerden birisini,numarası ile birlikte silmeniz yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi
bir saat önce aynı sıkıntıyı yaşadım. bir numara ayrı iki isimle kayıtlı ise,isim çıkmıyor numara +9 lı çıkıyor. isimlerden birisini,numarası ile birlikte silmeniz yeterli.
valla sayın mühendis kardeşim çiftleri sildim.sonra im karttan telefona kopyaladım. bazı isimleri göstermiyor,ugraşıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme