"avkon.r05" in "C:\resource" Bu dosyayi rofs2 ye atın ve ismini avkon.r14 olara değiştirin Tekrardan cfw kurmak istemiyorsanız gene ismini avkon.r14 olarak değiştirin ve c:\resource nin içine atin ve More symbols.rmp yi patches'in içine atın
NOT:Resource ye atmak için Open4All RP+ yaması aktif olmalıdır ..
emeğine sağlık bu şekiller bizde görünür ama karşı tarafta görüncekmi acaba deneyeyim sonucu yazarım
Karşı tarafta da gözüküyor mu acaba ? Gözükmez sanırım ama ?
denilenleri yaptim ama bende çıkmadi bu smileyler,5800 sunrise kullanıyorum,
quote:
Orijinalden alıntı: kimbilir_01
rom patcher dan yamayı aktif etmen lazım
Pnht de paylaşılan Keyboard editor ile yapılıyordu bu Bende kendi kullandığım rofs2 nin içerisine eklemiştim sık kullandığım simgeleri & sembolleri & smileyleri alarak karşı tarafta gözüküyor bir sorun olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: gravis
Pnht de paylaşılan Keyboard editor ile yapılıyordu bu Bende kendi kullandığım rofs2 nin içerisine eklemiştim sık kullandığım simgeleri & sembolleri & smileyleri alarak karşı tarafta gözüküyor bir sorun olmuyor
aynen öyle isteyen kendi yazılıımına entegre edebilir sorun olmaz
benim telefondaki fontla uyum sağlamadı..mesaj yaz seçeneğine bile girmiyor...Sanırım font değişikliklerine uyumlu değil bilginiz olsun..!!
quote:
Orijinalden alıntı: KEyQUAD
quote:
Orijinalden alıntı: kimbilir_01
rom patcher dan yamayı aktif etmen lazım
hocam valla onuda aktif yaptim ama olmadı yine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme