Şimdi Ara

5800 tamirde hala gelmedi 08.04.2011 veriliş tarihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 1,5 sene önce almışsın. Kaça aldın bilmiyorum ama bedel iadesi talep etmen daha avantajlı olur. Hem böylece yeni bir tlf alma fırsatını da yakalamış olursun. Ayrıca değişimi nokia swap olarak yapar haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-
    öğrenmek istediğim de bu zaten yanii 30 iş gününü geçerse sıfır telefon felanmı alıcam acaba ? öyle olucaksa beklerim zaten :D

O 30 is gunu tatillerle beraber 40 günü bulabiliyor
  • anladım 30 iş günü 40 gün normalde birde şöyle bir durum daha ortaya çıkıyo aslındaaa

öncedende 20 gün tamirde kaldı bunu da göz önüne almak lazım garantiyi bulamamaları beni balamaz aslında onların sistemindeki hata değilmidir

bu durumda toplamda 50 gün felan oldu hatta daha fazla bakalım hala bekliyoz
  • 20 gün ilk verdiğinde değil mi? sonradan ikinci kez verdin herhalde...
    ikisi farklı ise, süreler birbirine eklenmez...
  • farklı ama onlarda suç garantiyi tespit edememişler 20 gün onlarda kaldı sonra geldi ve tekrar verdim bu sefer elden verdim geçtğimiz ayın 8 de
  • 8 Nisan'a göre hesaplamak lazım, buna göre 16 Mayıs 31. iş günü oluyor.
  • cumartesi yi hesapladınmı ???
  • Evet
  • 30 iş günü resmi tatiller ve pazar günleri hariç hesaplanır
    ilk verdiğinde 20 günlük olanda elinde belge varsa teslim almasaydın telefonu bi hak iddaa edebilirdin ama bu şekilde sanmam beklemeye devam
  • evet haklısın ama ben ilk verdiğimde kargo ile verip aynı şekilde kargo ile geldi kapalı kutu yanii bende açıncaa flim koptuu böyle olucağını bilseydim açmazdım hatta kargo ile uğraşmaz elden alışveriş yapardım
  • yardımlarınız için teşekkür ederim CİHAZ geldi 13.05.2011 tarhinde 30 iş gününün dolmasına bir gün kala tamir edilmiş ön ekran darmadağındı çizik vs.. değiştirilmş dokunmatiği çalışıyo sıfır ekran monte edilmiş jelatini duruyordu ( bunada şükür )

bilmeyenler için tamir verişil tarihi 08.04.2011
  • Gözün aydın....

quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

yardımlarınız için teşekkür ederim CİHAZ geldi 13.05.2011 tarhinde 30 iş gününün dolmasına bir gün kala tamir edilmiş ön ekran darmadağındı çizik vs.. değiştirilmş dokunmatiği çalışıyo sıfır ekran monte edilmiş jelatini duruyordu ( bunada şükür )

bilmeyenler için tamir verişil tarihi 08.04.2011
  • şimdi isee evdeki internete bağlanmıyor yardımcı olablicek varmı bendeki modem esklerden ama wireless'lı modem (zyxel p-660w-tx) şmdide bu çıktı başımıza ne yapablrim yardım edermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.