Şimdi Ara

5800 V40 Eksi ve Artıları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: techaddict

quote:

Orijinalden alıntı: mali22

20 gündür v40 kullanan birisi olarak izlenimlerimle başlıyorum.

-Hız: Bu gidişle downgrade ile 20 li versiyonlara döneceğim sanırım her seferinde biraz daha yavaşlıyor telefon.
    -Tepkime: Her seferinde iyileştiriliyor denilen olayı anlayamadım. İnce iş isteyen menülerde kalem gerisini parmakla hallediyorum.
    -Tema: V40'a kadar olan temalar fena değildi. V40 teması kadar kalas ve basit bir tema görmedim. Nokia ayıp etti.
    -Ses: Bütün versiyonlarda aynı gibi,
    -Radyo: V40 ta berbat öncekilerde iyiydi. Rds sorunlu ve Kanal bulmakta çok zorlanıyor.
    -Kamera: 20 li versiyonlardan beri aynı. Işık yeterliyse iyi, yetersiz ise berbat.
    -GPS: 20 de kötü 31 de iyiydi. 40 ta ise programın bedava olması iyi ama uydu bulması zorlaştı, ayrıca programın sorunları var.
    -Kinetik Scroll: 6 aydır beklenen özellik sadece list menülerde geldi. Mesajlarda ve Menülerde yok. Buda nokianın ayıbıdır bence.
    -Home Screen ise biraz daha gelişti v40 ta fakat bence en önemli olan kocaman ekranı dolduramayan 4 tane kısayol ve sadece 1 mail göstere bilen mail kısmı, En az 2 sıra ve 5 tane sığacak şekilde kısayol eklene bilmesi gerekirdi.
    -Video Oynatıcı ve Müzik Oynatıcının biraz geliştirilmeye ihtiyacı var.
    -Browser: Hala tam olarak flash desteği yok.
    -Pil: 1300 miliamper seviyesindeki bir pilin kesinlikle 1,5 - 2 günden fazla en azından 3-4 gün gitmesi gerekir.
    -
    Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Telefonumdan genel olarak memnunum :) Ama Nokia yazılımcılarından memnun değilim.

*-V40 bu kadar beklememize değecek bir özellikle gelemedi, düşük doğmuş bir versiyon olarak yerini aldı.

Senin yazılım güncellemede bir sorun olmuş ki NSU ile güncellediysen bu çok olası bir durum. Ya nokia shopa gidip baştan yüklet yazılımı ya da forumda paylaşılan telefonun kendi yazılımını silip baştan v40 yükleyen programları kullan(ben öyle yaptım). En basitinden mesajlar bölümünde kinetic scrolling var bende.

mesajların içindemi yani okurkenmi kinetik scroll var yoksa gönderenlerin ismi yazılı olan yerdemi? (benim gönderen isimlerinin yazılı olan yerde var, içine girince yok)
    telefonu sıfırdan kuran program dediklerin nelerdir ne kullanabilirim sıfırdan yüklemek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali22 -- 22 Şubat 2010; 15:28:13 >

• Bende aynen katılıyorum:)
  • Heyecan aramadım ve yüklemedim
    Bu tür olaylarda şanssızımdır . Kesin başıma tüm sorunlar gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali22

Formattan sonraki hız ilk güncellemeleri yapana kadar. maps ve phyton güncellemelerini yapınca aynen çakılıyor. hafıza kartını bomboş bırakırsan da hız idare eder, ama azıcık birşey atınca aynen gümlüyor. daha doğrusu 430 mhz işlemcinin hızı kesinlikle fark edilmiyor. saygılar.

Maps ı bırak gitsin. NDrive ya da Garmin kullan.

Phyton neyde lazım oluyor? Bana hiç lazım olmadı. Neyse yani onu da yapma.

Bu ikisi telefonun dahili belleğini dolduruyor. Bunu dosya yöneticiden rahatlıkla görebilirsin. Bende 70 küsür MB boş alan var. Sende büyük ihtimal 40-50MB falandır.

Bahsi geçen sıfırdan yükleme programı ise Phoenix ( Değişmedi ise. ) tir. Teknik serviser ve nokia shop ta bu programı kullanır. Ama çok düşük bir ihtimalle ( Elektrik kesintileri haricinde. Böyle bir şey olursa bay bay de telefona. Tabi dizüstü kullanılabilir. ) de olsa cihazın kullanılmaz duruma gelebilir. Bu yüzden telefonu nokia club a götür. Patlar ise onların elinde patlasın.

Daha önce de başıma geldiğinden biliyorum. NSU ve Wi-Fi ile güncellemede bir nevi windows güncellemesi gibi oluyor. Yani yama gibi, sadece değişen dosyalar değiştiriliyor yenileri yükleniyor. Phoenix ile ise windows ortamındaki formatlama işini yapmış oluyoruz. Her şey sıfırdan kuruluyor ve en temizi de bu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Şubat 2010; 12:29:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.