< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5800x3d ve Zen3 Curve Optimizer - ComboV2PI 1.2.0.B Bios (2. sayfa)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
beklediniz di mi 3 5 oyun daha ekleyecem diye? yazan yok ki karşim adama da çaktılar 4 günü durup dururken mafyanın ayağına beton bağlayıp denize attığı gibi düştü konu aşağıya. siz bana bende şöyle bu oyunda böyle şu ne bu ne diyeceksiniz ki bende chuck dizindeki gibi çakacak he yav öyleydi bir bakalım diyecem. 2 gün bekleyeceğiz olmadı yapacak bir şey yok.
-
Elinize sağlık, çok güzel hazırlamışsınız. Ben de bunlara benzer benchmarklar yapmaya çalışacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 29 Ağustos 2023; 12:33:4 > -
Eline sağlık dostum. Harika bir iş yapmışsın.
-
-
her açılışta şuna ayar girmek beni öldürüyor, gigabyte kurtar beni
-
son agesayı kurabilsen ki az önce sana yazdım yenisi çıkmamış sende ayar mayar yalan oluyor onu gösteriyorum zaten ilk mesajda eskiden olduğu gibi ayar delisi olmaya gerek kalmıyor bu agesa ve win11'le diye. ha belki insider windows olunca bende öyle oldu ama en yüksek sonucu alan neredeyse ayarsız olan. ben sıfır ayar da denedim göstermedim herhalde onu o ara win10 kullandığım için ya da sonradan win11 kurduğumda da boşver deyip? win10'da yemiyor ayarsız o kesin.
-
hocam benim anakart çok eski olduğu için sizdeki biostan kaydedebileceğiniz curve ayar menüsü yok, yeni sürümde acaba gelmiş midir merak ediyordum. ha gene de hakkını yememek lazım 2017 de çıkmış
hala güncelleme alıyor
edit: bir de ne dediğinizi tam anlayamadım hocam tekrarlayabilir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 8 Ekim 2023; 2:5:28 > -
senin son biosta agesa 1.2.0.8'e güncelledik diyor ya bendeki son biosta 1.2.0.A diyor bu sende olsa ki belki bu sene verebilirler benim x470'e x570'lerle birlikte yazın verdiler yani neden olmasın o zaman biostan ayar girip girememen sorun olmazdı çünkü bu A ile biten biosta zaten ayar yapman gerekmiyor ama win11 olursa. anakarta göre değişebilir x370'ten bahsediyoruz ama bir ihtimal yani biosa ayar giren bios beklerken biosa ayar girmeni gerektirmeyen kodlu bios çıkarsa daha güzel olur. düşünsene her şey oto giriyorsun en yüksek performans öyle PPT şunu gir -30 gir falan yok all auto.
-
Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI)
Son Bios:
TUF GAMING X570-PLUS BIOS 4802
Sürüm 4802
16.18 MB
2023/07/17
"1. Update AGESA version to ComboV2PI 1.2.0.A
2. Mitigate the AMD potential security vulnerabilities for AMD Athlon™ processors and Ryzen™ processors
3. Improve system stability"
windows 11 kullandığımızda biostan negative -30 değerlerini girmemize gerek kalmadığını mı söylüyorsunuz hocam kısacası.
-
ilk mesajda yok şu ppt'yi gir yok anakart digi vrm'den optimized exteme vs seç yok nbo optionsa gir preferred cores disable bilmem ne enable onlar para etmiyor ayarsız daha güzel bile oluyor hepsini tek tek yaptım ama ben bir ara bu -30'u da yapmadım bir fark görmedim ama belki sıcaklıkta farkediyordur bende 360 soğutma olunca farketmemişimdir anakarta göre değişiyordur ama denemenizde fayda var şöyle komple ayarsız. duruma göre beğemezseniz sadece all -30 yapın geçin tabi 5800x3d için hatta diğer 5000 serisi için de ben olsam uğraşmazdım tek tek deneyip girecem diye -25 -20 veya arası bir şey yazar geçerdim.
-
@Jake Lockley hocam mevcut 5800x işlemciden 5800x3D ye geçiş yaptık.Henüz daha takmadım(Termal macun kargo süresi vs..)Nasipse bugün takıyorum.5800x de all -25 şeklinde kullanıyorum.5800x3D de dediğiniz gibi all -30 dan vereyim çoşkuyu diyorum
Doğrumudur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X