Şimdi Ara

!!5800XM mi yoksa dierleri mi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 çeşit telefon vardır. 5800 ve diğerleri.

• Puahahaha sende benim kafadansın aynen kardeş bende herkesin cebinde 5800 war die o telefonun yüzüne bakmıom başka telefon arıyorum mesela 5800 ile c6 aynı özelliklere sahip sadece c6ya ayıran özellikleri 5 mp kamera,klavye,işlemci hızı birazcık daha yüksek onun harici başka bir özelliği yok fiyatı ise 560 lira bence c6'nın kasası süper x6'nın kasasıda hoşuma gidiyor oda güzel lakin kasaya bakıom kasa güzel özellikleri düşük , özelliklerine bakıom süper telefon kasası ii değil karar weremedim mesela güzel değil derken telefonu yamultmuşlar telefonun köşeleri c6'nın modeli gibi değil köşeleri yamuk yumuk adam gibi yapmamışlar ha birde sony ericsson modelinden bir telefon güzel oda xperia mini pro klavyeli olan model onun fiyatıda 650-700 civarı 1 sitede var o telefondanda teknosepet.com sitesinde 559 liraya c6 dediğim site ise sanalreyonum.com ama kvk-genpa garantili değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 18 Aralık 2010; 2:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Puahahaha sende benim kafadansın aynen kardeş bende herkesin cebinde 5800 war die o telefonun yüzüne bakmıom başka telefon arıyorum mesela 5800 ile c6 aynı özelliklere sahip sadece c6ya ayıran özellikleri 5 mp kamera,klavye,işlemci hızı birazcık daha yüksek onun harici başka bir özelliği yok fiyatı ise 560 lira bence c6'nın kasası süper x6'nın kasasıda hoşuma gidiyor oda güzel lakin kasaya bakıom kasa güzel özellikleri düşük , özelliklerine bakıom süper telefon kasası ii değil karar weremedim mesela güzel değil derken telefonu yamultmuşlar telefonun köşeleri c6'nın modeli gibi değil köşeleri yamuk yumuk adam gibi yapmamışlar ha birde sony ericsson modelinden bir telefon güzel oda xperia mini pro klavyeli olan model onun fiyatıda 650-700 civarı 1 sitede var o telefondanda teknosepet.com sitesinde 559 liraya c6 dediğim site ise sanalreyonum.com ama kvk-genpa garantili değil

c6 nın mekanizması bana dayanmaz

• :))

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

2 çeşit telefon vardır. 5800 ve diğerleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Puahahaha sende benim kafadansın aynen kardeş bende herkesin cebinde 5800 war die o telefonun yüzüne bakmıom başka telefon arıyorum mesela 5800 ile c6 aynı özelliklere sahip sadece c6ya ayıran özellikleri 5 mp kamera,klavye,işlemci hızı birazcık daha yüksek onun harici başka bir özelliği yok fiyatı ise 560 lira bence c6'nın kasası süper x6'nın kasasıda hoşuma gidiyor oda güzel lakin kasaya bakıom kasa güzel özellikleri düşük , özelliklerine bakıom süper telefon kasası ii değil karar weremedim mesela güzel değil derken telefonu yamultmuşlar telefonun köşeleri c6'nın modeli gibi değil köşeleri yamuk yumuk adam gibi yapmamışlar ha birde sony ericsson modelinden bir telefon güzel oda xperia mini pro klavyeli olan model onun fiyatıda 650-700 civarı 1 sitede var o telefondanda teknosepet.com sitesinde 559 liraya c6 dediğim site ise sanalreyonum.com ama kvk-genpa garantili değil

C6 nın işlemci hızı 434 MHz'dir.5800'ınki ise 444 MHz.Ayrıca modlu yazılımlarla işlemci hızı 460 MHz'e kadar çıkartılabiliyor.Dediğinizin aksine 5800 daha hızlı bundan emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: gulumsesimdi

merhaba arkadaşlar
    bu aralar bi telefon almayı düşünüyorum öncelikle 5800 xm almayı düşündüm ama herkeste olduğu için vazgeçtim.
    aradığım özellikler:
    oyun program tema vs yükleyebilmek,
    hızlı mesajlaşabilmek ve
    paylaşım sitelerindeki videoları izleyebilmek
    ( şarjıda iyi giderse süper olur)
    fikirleriniz benim için önemlidir.şimdiden teşekkür ederim..

kardeş 6303 ü tarif ediyorsun 1hafta şarj 3.2 mega flaşlı

• 5800 al almazsan E72 al
  • piyasa malı =5800XM
  • 5800 444mhz 450 TL
    c5-03 600 mhz 475 TL
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. özellikle 1 sayfa makale yazan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
    peder son noktayı koydu X6 almış sağolsun.
  • Baba bonkörmüş...

Hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.