Şimdi Ara

59 andrem charı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasLaR bız 4 arkadaşız manesTe 3 char war 59 lwl 2 asaS 1 warıor 1 prıest 3 charı satıp 1 tanesınısı duzeceZ sızce hanqısını duzeLım :D

• ozur dılerım 4 yazacaktım :D kusura bakmayın :D
  • Roqueİtemlerde Sağlam oLursa En Zevklisi Bence
  • ıtem war maneste +8 md dual +8 chıtın +8 dd 25 elf bet +0 amulet of dex +0 +9 kupe ve yuzuk :)) ( 2 charın en ıyı ıtemlerı ) ama bu ıtemleri satıp dier charlari tamamlayabiliriz =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hero_memo

ıtem war maneste +8 md dual +8 chıtın +8 dd 25 elf bet +0 amulet of dex +0 +9 kupe ve yuzuk :)) ( 2 charın en ıyı ıtemlerı ) ama bu ıtemleri satıp dier charlari tamamlayabiliriz =)

+9 Yüzük Yerine Görev Takısı Kullan Derim Rogue Oynamayı Biliyosanız Çok iyi iş yaparsınız manesde bende başlıcam manesde amulet of dex yerine +1 pp :p
  • SaoL :D
  • itemler saglam olursa rogue derim yada playerligin hangi yöne yatkınsa onu kullanın 4 kişi oynayacagınıza göre bence 4 charı satıp 2 saglam char bile yapabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwr

itemler saglam olursa rogue derim yada playerligin hangi yöne yatkınsa onu kullanın 4 kişi oynayacagınıza göre bence 4 charı satıp 2 saglam char bile yapabilirsiniz

Ya Tabi Rogue Bunlar Şimdi Biri Klawyeden Dieri Fareden Minor Yapar Oyüzdende Rogue Dedim
  • evT ben ve 2 arkadas roque ıyı oynuoz hatta b1 arkadasımızın 3 lu mınorla 65 saqlam b1 adamı kestı ole mınor yapıorkı mana yetısmıor ^^ obur arkadasta prıestle ıyı oynuor 2 char teklıfı ıyı qıbı SaoL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.