Şimdi Ara

59 LWL ASASİAN VE ARDREAM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR MİNOR COMBO YAPMAYI ÖĞRENDİM GERÇEKTEN ŞİMDİ ÇOĞU WSYİ BEN ALIYORUM
  • Zor bişey değilki. Arenada 2 saatte kapmıştım işi
  • ewet bak adam daha vurmadan pota bas vurdugu anda pot o damageyi götrür sana vurkcak adam max 900 vurur hmn pot basarsan 200 damge wiht spıke
  • ben skill +r skil+r combosunu yapıorum bana skiller yetmiyo bence asasa yeni skill eklemeliler
  • ogrendim demi$sin hayirli olsun yine zorluk cekenler icin kendi yontemimi yazayim..en kolay yontem bence budur..kolay ve i$levsel..

F1
    1-LF
    2-Spike
    3-Trust
    4-Pierce
    5-Safety
    6-Mana
    7-Minor
    8-Minor

F2
    1-LF
    2-Shock
    3-Cut
    4-Stab
    5-Evade
    6-Mana
    7-Minor
    8-Minor

Sag tu$da sprint..

$imdi bu skill diziliminin + larindan ve - lerinden bahsedeyim..

Bnm i$ime yarayan + lari bnm knight online da yaptigim 3 $ey vardir..ardream,arena,attila camping
    her zmn scli pk yapmaya cashiniz ve paraniz yet$miyorsa bnm gibi F1 ve F2e 400[Safety],200[Evade] ac skillerini koymak yarariniza olur..buffinizi ac inizi aldiniz bowla ciktiniz malice,torment bi$ey yediniz cure unuzu attiniz far ac alamiyacaginiz icin size sorun yaratir..bu durumlarda yine de vs ye girmek isterseniz ya da kacarken daha az damage yemek icin bu skiller i$inize yarar..ama siz gider bu 2 skili F4e fln koyarsaniz vslerde F4e gelene kadar damageleri guzelce yemi$ olursunuz ve cevirmek icin cok gec kalmi$ olabilirsiniz..

Bana gore bu skill diziliminin 1 tek - si var oda $u..
    59 lvl bir assasinin 7 tane atack skili bulunur..ama bnm skill barim da sadece 6 tane var..burda 1 tane skili kullanmadigimdan ufak da olsa problem cikiyor ama artik buna ali$tigimdan combomu yavA$ yapiorm ve o kadar zorlanmiyorm..

Gelelim minor yapmaya..fd den once olan ctrl minor fd nin gelmesi ile kaldirildi..bu yuzden cogu ki$i minor yapmakda zorlanir oldu..$ikayet ettikleri nokta ise skill vurduklarinda minorun kesilmesi ya da minor yaptiklarindan skill vuramamak..bu nokta da onemli olan skill efectini gostermemek..skill efectini gosterirseniz ya minorunuz kesilir ya da skill vuramazsiniz..skill efectini gostermemek icin surekli 2r+ skill yapabilirsiniz ya da eliniz surekli w ye basili tutarak normal combonuzu yaparsiniz..bu 2 yontemle skill efectini engelleyebilir ve minor yaparken sorun ya$amazsiniz..

Son bir $ey..neden sag tu$ta sprint oldugunu merak edenler icin aciklayayim..lf nizi bastiniz tam o anda leg cut ya da ice yediniz diyelim..cureunuzu attiniz ama lf nin acilma suresi var o sure icinde de az da olsa hizlanmak icin $ag tu$taki sprinti kullanarak hizinizi arttirabilir ve $ansliysaniz kacabilirsiniz

Bunlarda bnm taktiklerim umarim i$inize yarar

Charina yorum yapmak gerekirse vs charindan cok ks chari..def azdir..aod yerine wp al verdigi hp mp bonuslariyla minor yapmayi oldukca kolayla$tiriyor wp yi de alamazsan pp al aod ile pp arasinda 5 dex varki var ama pp nin verdigi 20 defans cok onemli..kekuri+1ler yerine gorev yuzugu tak minumum mana hp resistler artar..kupeleri dex9 tercih edebilirsin ama fazla mana,hp istersen gorev yuzugu de takabilirsin..dex9 belt ardream asaslari icin idealdir..ucuz ve i$ gorur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 6 Ağustos 2007; 6:29:51 >

• ii gzl böle anlationzuda adamda el aliskanlıgı olcakki yapabilsn
  • senin rahat minor combo yapabilmen için ilk önce görev takılarını kullanman gerekir ki mana bar ın yüksek olsun ya da wp almanı tavsiye ederim ama en ucuz ve en güzeli bence görev takıları baya can ve mana veriyo daha sonrada oyundan tanıdığın bi arkadaşınla sürekli vs yapıp minor combonu geliştirmelisin arkadaşlar yukarıda sana nasıl skill diziliceğini nasıl skill combo ve minor combo yapılcağını göstermiş onları dikkate alırsan senin için iyi olur kolay gelsin..
  • VS yapalımmı?---Ben absoulut
  • şuna bakın oha dersiniz: GenetikCi
    Uzaklaştırılmış
    6.6272337962946 gün cezanın 0 günü kaldı
    bu sayfada gördüm bu site bu kadar eskimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS4K

VS yapalımmı?---Ben absoulut

demek absoulut sensin olyde oynuyorsun değilmi bende KissMyPiPi senin itemlerin gerçekten sağlam ama vs de aldım seni tekrar yapmak isterim arenada sc li bir vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkElf

Bayadır ardreamda takılıyorum benim taktigim su.

1.light feet
    2.atack skil
    3.atack skil
    4.atack skil
    5.atack skil
    6.minor
    7.minor
    8.mana pot

Skillerin bu sekilde olacak olacak rakibinle savasmaya basladıgın an elini fareden cek ve bir elin 1 2 3 4 5 tuslarına surekli bassın arada bi w+r s+r gibi combo hareketlerini yapmayı unutma diger elin ise surekli 6 ve 7 tuslarına basacak 8 tusuna ise 5-6 saniyedi bir basabilirsin.Bu arada dex 9 belt yerine kekuribelt almanı oneririm.

Benim de aynı sayılır fakat sadece 5.sırada hp pot duruyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.