Bildirim
5930k mı 6700k mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: djabou
Beyler bir işlemci alacam ben ancak hangisini alayım 5930k 6 çekirdek baya iyi ama 6700k çok güçlü ama 4 çekirdek şu olayı açıklar mısınız?
Parada sıkıntı yoksa 5960x al -
5930k -
işlemciyi ne için kullanacaksın, oyun içinse i7 6700k
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tri-SLI veya Tri-CF kullanmaycaksaniz, 5930K yerine 5820K alin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5930k daha iyi elbette. 5000 serisi işlemciler extreme işlemcilerdir. Oyun dışında iş içinde kullanılabilir. -
15 yaşında üyeye iş amaçlı en pahalı soketi öneren bir forum.Hepinize -
Oyun için 6700k, iş için kullanılcaksa X99 almalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
15 yaşında üyeye iş amaçlı en pahalı soketi öneren bir forum.Hepinize
Arkadaşın yaşına bakmıyoruz buraya yazarken, Soru açık 5930k ve 6700k'dan hangisi daha iyi diye sormuş arkadaş ne deseydik 6700k daha mı iyi deseydik hey allahım ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Atmavada
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
15 yaşında üyeye iş amaçlı en pahalı soketi öneren bir forum.Hepinize
Arkadaşın yaşına bakmıyoruz buraya yazarken, Soru açık 5930k ve 6700k'dan hangisi daha iyi diye sormuş arkadaş ne deseydik 6700k daha mı iyi deseydik hey allahım ya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
cevap yazanlara çok teşekkür ederim.. Oyun için alacaktım ve 6700k almaya karar verdim .. İyi Forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: false shepherd
Tri-SLI veya Tri-CF kullanmaycaksaniz, 5930K yerine 5820K alin.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
cevap yazanlara çok teşekkür ederim.. Oyun için alacaktım ve 6700k almaya karar verdim .. İyi Forumlarquote:
Orijinalden alynty: djabou
cevap yazanlara çok te?ekkür ederim.. Oyun için alacaktym ve 6700k almaya karar verdim .. Yyi Forumlar
+1 -
quote:
cevap yazanlara çok teşekkür ederim.. Oyun için alacaktım ve 6700k almaya karar verdim .. İyi Forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X