Şimdi Ara

5970 hatası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz oyle oldu calısıo derken siz hani fanı bile calsımıo ses gelimio elektirik gelmemis gibi sanki diye anlamayın die demiştim
  • zaten tkılıymıs 6 lık ve 8 lik girişlerden gene de calışmıyor

bugun saphirre i sipariş ettim.
  • aldım sapphire i ama sistem gene aclımıyor 6 gb ram takılı iken 2 slot u çıkarıyorum 2 gb ram kldıgında acılıyor sistem bu arada power ı 1000 watt taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okiruf

aldım sapphire i ama sistem gene aclımıyor 6 gb ram takılı iken 2 slot u çıkarıyorum 2 gb ram kldıgında acılıyor sistem bu arada power ı 1000 watt taktım

bune yaw hem işlemcin 2 kanal ram destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

aldım sapphire i ama sistem gene aclımıyor 6 gb ram takılı iken 2 slot u çıkarıyorum 2 gb ram kldıgında acılıyor sistem bu arada power ı 1000 watt taktım

yani sorun neyde tam analmadım ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

yani sorun neyde tam analmadım ??

sorun sen 2x3 kanal(3 kanal ram takman ama işlemcin 2 kanal desteği var 3 yok analdınmı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 14 Mayıs 2010; 22:11:51 >
  • 2 kanaldda olmu bu ekran kartını takmadan once 9600gt de nvidid 6 gb ram görüyor ve kullanıyordu. ve 2 slottan 2 gb taktıgımdd olmuo sadece tek slotta 2 g b rmda oluo bu ekraan kartını takınca
  • Anakartın biosunu güncellemeyi dene bence.Ben HD4870 i ilk aldıımda buna benzer bi sorun çıkmıştı.Anakartın biosunu güncelleyince hallolmuştu.
    Arkadaşlar sana anlatır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.