Şimdi Ara

5970 mi yoksa 7000 serisimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan en iyi ve doğru test sonuçlarını almak için haven ve 3dmark testlerinden hangi versiyonu kullanmalıyım ve başka hangi programlarla test yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: collector2

kaan en iyi ve doğru test sonuçlarını almak için haven ve 3dmark testlerinden hangi versiyonu kullanmalıyım ve başka hangi programlarla test yapmalıyım

ikisininde en güncel sürümleri en doğru sonuçları verir 3dmark paralı dostum biliyorsundur zaten steamda bi ara indirimdeydi

testler heaven -- 3dmark p ve x testi eğer indiririm dersen bazı oyunların bench almak için belli bölümleri var onları indirip test edebilirsin guru3d sitesinde mevcut ilaveten harici olarak bench almak içinde tools programları var adrenaline onlarıda yüklemen lazım her iki linide veriyorum ordan download edersin

http://www.guru3d.com/files_categories/benchmarks_demos.html

http://benchzone.adrenaline.uol.com.br/downloads/downloads.html

• Bırak hd7870 yukarılarda verdiğim hd7850 heaven benchmark değerlerini bile geçebileceğini zannetmiyorum ama keyif için kullanılabiir tabiki..
  • bakalım görücez hacı sistem etkiler tabi benchmarkı
  • sana söyleyim 3dmark 11 testlerini tahminimce

p skoru 8000-9000 arası

x skoru 3300 civarı alırsın
  • kaç olması gerek iyi olması için
  • oww o puanlara çıkıyorsa hala gideri var çift gpu dimi bu yalnız işte sıcaklık gürültü problemi filan olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

oww o puanlara çıkıyorsa hala gideri var çift gpu dimi bu yalnız işte sıcaklık gürültü problemi filan olur..

işte asıl sorunda onlar birde yakıt masrafı biraz fazla aslan besleyen yemini düşünmezmiş

@collector2

bu aralıkta değerler alması lazım dostum
  • tamamdır en ısa zamanda bakacağım anakart garantiden değişimle gelicek mhtemelen yerine msi gd 80 alıcam ondan sonra yazıcam buraya ...sistemim aşşağıda yazıyor power sıkıntı değil sıcaklık bnm işime gelir odamda soba yok :D şaka bi yana kasamın içinde 7 adet fan var sıkıntı yok..ses işine gelince saphirin modelleri referansa göre %30 daha sessiz yani sıkıntı yok
  • arkadaşlar 5970 mi sattım 660 ti mı yoksa tf 3 7870 mi alsam nedersiniz karşılaştırmlı testlerde 2 kartda 5970 in gerisinde kalıyor.5970 e denk 670 var satacak olan varsa pm atabilir
  • ne oldu ya daha bench yapacaktık :) buarada mis gibi vatan indirimlerini kaçırdınız 550.-tl ye MSI 7870 HAWK vardı ikinci elde gtx670 tek tük bulmak zor fiyatı yine yüksek olur..
  • müşteri çıktı bench bile yapamadan gitti kart müşteri hem veli hemde nimet :D
  • vartan gene indirmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan59

AMD SAPPHIRE 7850 OC al derim

Battlefield 3 Ultra 1920x1080 çözünürlükte kaç mb ekran kartı rami kullanıyor biliyor musun? İstersen 2000tl lik ekran kartı al 1gb olduktan sonra ultra da oynayamazsın.

Al 2 tane hd 6950 CF yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 28 Aralık 2012; 11:47:21 >
  • ben 7850 almam zaten geçen sene 6850 aldım elimde kaldı 200 tl satamadım buda aynı olcak seneye ...
  • senin ilacın ya 7900 serisi yada 600 serisi ancak onlar paklar
  • 670 alabilirim fiyatı haftasonu indirimle 750 tl 7870 hawk var oda 550 tl 7950 pcs var oda 640 tl napsam..bu kartların hiçbiri 5970den iyi değil aynı performansta sadece 670 iyi oda pahalı onu alana kadar o paraya 7970 pcs var kafam karıştı gene :D
  • Oynadığın oyunlarda önemli etken özellikle Battlefield, Most Wanted oyunları için nVIDIA biçilmiş kaftan AMD tarafından kart almak çok yanlış bir hareket olur... GTX 670 seni oyunlarda gayet tatmin edecektir.

Şimdi gördüm yukarıdaki sorunu 660 ti de seni gayet tatmin edecektir ben 660 ref kullanıyorum 7850 PCS+'dan sonra çok daha memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 28 Aralık 2012; 12:22:15 >
  • ay sonuna kadar %30 indirim varmış vatanda kesin alcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.