Şimdi Ara

5d mark 2 mi d7100 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frederchopen

bu kadar abartılı bir makine almaya gerek yok bana göre. 2500 liralık bir makineyle çok iyi düğün fotoğrafları çekilebilir. 5000 tl yi vermek için reklamcı yada grafiker olmak gerek. tabi bu benim görüşüm, karar sizin

Hocam 2500 liraya nasıl bi set alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

quote:

bu kadar abartılı bir makine almaya gerek yok bana göre. 2500 liralık bir makineyle çok iyi düğün fotoğrafları çekilebilir. 5000 tl yi vermek için reklamcı yada grafiker olmak gerek. tabi bu benim görüşüm, karar sizin

şunu söyleyebilirim
    panasonıc (hele ki lumıx serisi)
    nikon
    bu makineleri tercih etmemenizi öneririm. Düğün fotoğrafı çekecemişsiniz, çekilen düğün fotoğraflarına bakarsanız hep abartı doludur. 3000 liraya makineyi alıyorlar bokehlerle fotoğrafı dolduruyorlar sonra buna fotoğraf diyorlar. Çok yanlış. Mekanı, insanı makine değil fotoğrafçı çeker. Kapalı ortamdaki değerlerin ne olacağını ya da bulutu nasıl ön plana çkaracağınızı bilmiyorsanız 3000 4000 lik makine almanın anlamı yoktur. Yani işin açığı Dijital fotoğraf makine ile bile düğün fotoğrafı çekilebilir eğer orantıyı, kompozisyonu, ışığı görebiliyorsanız ..

• quote:

quote:

quote:

şunu söyleyebilirim
    nikon
    bu makineleri tercih etmemenizi öneririm. Düğün fotoğrafı çekecemişsiniz, çekilen düğün fotoğraflarına bakarsanız hep abartı doludur. 3000 liraya makineyi alıyorlar bokehlerle fotoğrafı dolduruyorlar sonra buna fotoğraf diyorlar. Çok yanlış. Mekanı, insanı makine değil fotoğrafçı çeker. Kapalı ortamdaki değerlerin ne olacağını ya da bulutu nasıl ön plana çkaracağınızı bilmiyorsanız 3000 4000 lik makine almanın anlamı yoktur. Yani işin açığı Dijital fotoğraf makine ile bile düğün fotoğrafı çekilebilir eğer orantıyı, kompozisyonu, ışığı görebiliyorsanız ..

Hadi panasonic anlarımda nikon önermemek nedir arkadaş biri açıklasın? Ayrıca yorumlarınızı çok ezici buldum, ben ne yapacağımı gayet iyi biliyorum yine de teşekkürler.

• frederchopen F kullanıcısına yanıt
    Burdaki hiç bir öneriyi dikkate almayın. Uzun uzun yazmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şunu söyleyebilirim
    nikon

Hadi panasonic anlarımda nikon önermemek nedir arkadaş biri açıklasın? Ayrıca yorumlarınızı çok ezici buldum, ben ne yapacağımı gayet iyi biliyorum yine de teşekkürler.

Gerçekler

• Panasonic ve nikon haricinde tüm makineler düğün fotoğrafçılığı için mi tasarlanmış? Dediğinden bu çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: freestylegend

Panasonic ve nikon haricinde tüm makineler düğün fotoğrafçılığı için mi tasarlanmış? Dediğinden bu çıkıyor.

Bilen konuşuyor bilmeyen konuşuyor işte hocam boş vermek gerek ama yöneticilerde böylelerini uzaklaştırması gerek.
  • CeRMeDoN kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok. Bilmiyorsan konuşmayacaksın işte. Sanarsın nikon makinelerine "Sakın düğünlerde fotoğraf çekmeyin" diye bir ibare yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestylegend

Panasonic ve nikon haricinde tüm makineler düğün fotoğrafçılığı için mi tasarlanmış? Dediğinden bu çıkıyor.

saçma sapan konuşma, tercih etmemeni öneririm dedim önce adam gibi oku
  • frederchopen F kullanıcısına yanıt
    Senin söylediğin yargıdan o çıkıyor. Tercih etmeme nedenini söylede bari bilelim neden tercih etmeyeceğimizi.
    Not: Ahlak kurallarına göre konuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.