Şimdi Ara

5g desteksiz telefon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iphone 11 almaya karar verdim. Ancak 5g desteği bulunmaması beni korkutuyor. Sizce 5g Türkiye'de kullanılmaya başlandığında 4.5g nin hızları düşer mi ? Şuan herkes gibi ben de 4.5g bana yeter diyorum fakat 5g çıktığında telefonumu değiştirmem gerekir mi ? Yani 5g yerine 4.5g kullanılabilir mi? Çok ihtiyaç duyar mıyız 5g ye ? Telefonu alıcam da bu konu yüzünden 5 gündür düşünüyorum ve kararsızım. Alacağım telefonun iphone olmasını istiyorum ve 12 serisinde 5g var ama bütçe olarak 10k ya çıkamıyorum maalesef. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜX31Ğ -- 2 Ağustos 2021; 18:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalsa bu saatten sonra 5G’siz telefon alınmaz. Hem 5G çıktığında yeni telefon satın almak isterseniz ip 11’i satmak istediğinizde cüzi fiyata satmak durumunda kalacaksınız.

Bu saatten sonra geleceğe yatırım anlamında 5G’siz telefon alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G ile ne yapacaksın? Gerçekten 5G’ye ihtiyacın var mı önce onu araştır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2020 martta mecburi sebeplerden 11 pro pro max e geçiş yaptım. 5G lafamda hep soru işaretiydi. Tamam şimdi ülkede yok ama illaki gelecek. Sattım 12 pro max e geçtim içim rahat etti. Ben bir telefonu uzun yıllar kullanıyorum. Nasipse bunuda öyle yapacağım. Bence 5G şimdiden almak gerekli geleceğe yatırım.

• En erken 2024 yılında geçeceğimzi sistem 3 senede ne cihazlar çıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu 5-6 sene kullanırım demiyorsan çok gerekli değil. Aslında kullansan bile gerekli olmayabilir, çünkü ülkemizde 5g olması ona uygun paketlerin hemen geleceği anlamını taşımaz(hiç gelmeme ihtimali de var). Bizim operatörler yine başlar 5gb 5g gibi abuk subuk paketlere, 5g falan kullanamayız ağız tadıyla. Bunun dışında 4.5g(tabi çok kötü verilenleri de var) nin aslında baya hızlı olması da 5g ye olan ihtiyacı çok hissettirmeyebilir. Halihazırda ülkemizde 5g hizmeti olsa, 1-2 yıla daha iyi hale geleceğini düşünerekten kesin 5g li bir cihaz al derdim ama 5g ne zaman nasıl gelecek çok belli değil, o yüzden çok dert edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

• FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

Hocam ulaştırma bakanı kendisi twet attı en geç 2022 de herşey tamamlanacak, en geç 2023 te son kullanıcı 5G sinyali almaya başlıcak dedi. Yerli 5G için bekliyoruz yoksa herşey hazır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Senelerdir uyduruk 4.5g (4g) kullanıyoruz ve bu kadar hızlı geçmemiz baba göre imkansız.

11 pro maxin tasarımı efsane.

12 pro maxte çok kötü yapmışlar. Hem ağır h kalın. Ele sığmıyor zaten

• sinany37 S kullanıcısına yanıt

4.5g zaman zaman 3-5mbite düşüyor.

IPTV yi donarak acıyor.

Zaten maç zamanı çok yoğun oluyor operatörler. Kaldırmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

4.5g zaman zaman 3-5mbite düşüyor.

IPTV yi donarak acıyor.

Zaten maç zamanı çok yoğun oluyor operatörler. Kaldırmıyor

Turkcell için geçerli değil bu. Vodafone’da dediğiniz gibi oluyordu ama tcell çok başarılı. Tam anlamıyla 4.5G deneyimi sunuyor.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Yok hocam zaman zaman acamadigim oldu Turkcell'de.

Ben turkcelliyim zaten. Superbox yüzünden hızlar iyice düştü Turkcell'de.

• Dünya geçti 5g ye hatta 6g araştırmaları başlamış bizim ülkeye ilerleyen senelerde gelir ancak 5g hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    4.5G geldi de ne oldu? Yıllarca diğer ülkelerin 4G'sinden daha yavaştı. LTE baz istasyonu çapı 10km falan. Yıllarca şehir merkezlerinde bile LTE'ye bağlanamayanlar vardı. 5G'nin kapsama alanı çok dar. Neredeyse her 3 elektrik direğinde bir 5G baz istasyonu olması lazım. O da 10 seneye olmaz

• Niye korkutuyor 5g yayginlasamaz al gec :)

• derdinize bak :D

ülke geri gidiyor adamlar 5g ye ayak uyduramamaktan korkuyor.

şu hükümet varken internet olmasına dua edin. Afgan ve paki ve suriler basmış her tarafımızı...

• acelilctl kullanıcısına yanıt

3 elektrik direğinde 1 baz istasyonu muhabbeti 24 ghz bağlantı sağlayan mmwave 5G le alakalı. Oda sadece abd nin belli yerlerinde var. Ülkemizde sub6 üzerinden yayın yapılacak. 4G den azıcık daha fazla baz istasyonu istiyor oda. Yani her elektrik direğinde baz istasyonu muhabbeti yok.

Ayrıca ülkemizde bazı yerlerde 150 megabit 4G hızı almışlığım var. Sadece standart her yerde 20 megabit en az hız alabilsek zaten herşey stabil olacak.

• Hızlı değil ki daha 1 senenin üstünde vakit var. Bence o bile geç. Normalde pandemi olmasa 2021 sonunda ilk sinyali alıyorduk

Ben 12 serisinin keskin hatlı tasarımını daha çok seviyorum.

• Arabada 5 evde 15

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.