Şimdi Ara

5G ile akıllı telefon kullanım süreleri rekor kıracak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5g de olacagi su 1 gb kota 1 gb hiz verirler sanoyede biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle birşey olursa fırmalar yedek batarya satamayız diye 500mah pil koyarlar :)

• Telefona 1ghz işlemci 5g modem 4000mah batarya 4 inch oled ekran koyarsan baz istasyonuna da yakın olursan sadece telefon çalınca açıp kısa konuşup geri koyarsan belki :D

• Bu operatörlerin bizi kullanırsanız şarjınız daha uzun gider muhabbeti bir bitmedi arkadaş, aynı muhabbeti 5G içinde yapmaya başlamışlar. Bizimkiler bile yapıyor. Yani hadi operatörler at yalanı... kafasında bari editörler çanak tutmasa şu saçma sohbetlere. Teknoloji sitesinde bu haberleri görüyorsak ana akım medyada artık "5G İLE SONSUZ ŞARJ!!!" haberlerini görmek normal olacak...

5G ile akıllı telefon kullanım süreleri rekor kıracak

• 2 Gün olsun, başka gölge etmesinler.

• Atma ziyaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atma şakir din kardeşiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hattını çıkar öyle kullan yine maksimum 2 gün gider. Tşk mı geçiyor anlamadım ki

• YALAAAAANNNN!!!

• 1 ay nedir arkadaş :DD

• haa anladım tamam o zaman. 2k-4k telefon ekranlarını, işlemciyi falan herşeyi 5g internet altyapısının sunacağı düşük enerji verimliliği ile çalıştırırız. Tövbe ya....

• 1 ay değildir o, 1 haftadır; 1 ay olsa duramazsın.

• Ya hadi bi yol alın, alalım o zaman telefonu uçak moduna şarjı bir ay gitsin. Ben telefon görüşmeleri için ikinci bir takoz telefon taşımaya razıyım. Ama gitmez tabii ki.

• Şebeke üzerinden şarj olacak cihazlar herhalde görmeden inanmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.