Şimdi Ara

5g mı 5g plus mı almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F/p olarak hangisi daha iyi ve aralarında ne farklar var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gm 5 plus daha iyi bir telefon tabi ki. Ve geniş ekran arıyorsan daha iyi bir seçenek..

• fiyatı keseyi zorlamayacaksa gm5 plus al ama işimi görsün diyorsan gm5 derim. f/p olarak fiyatı daha uygun.bugün alacaksan n11 den 40 tl çek de var(haftasonu40TL)kuponlarım kısmına ekle indirimli almış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

fiyatı keseyi zorlamayacaksa gm5 plus al ama işimi görsün diyorsan gm5 derim. f/p olarak fiyatı daha uygun.bugün alacaksan n11 den 40 tl çek de var(haftasonu40TL)kuponlarım kısmına ekle indirimli almış olursun.

GM 5 plus şimdi aldım. Bildirim ışığı yok mu bunda. Acil olduğu için vatandan 1029 liraya aldım. Mesaj falan geliyor bildirim ışığı yanmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

fiyatı keseyi zorlamayacaksa gm5 plus al ama işimi görsün diyorsan gm5 derim. f/p olarak fiyatı daha uygun.bugün alacaksan n11 den 40 tl çek de var(haftasonu40TL)kuponlarım kısmına ekle indirimli almış olursun.

GM 5 plus şimdi aldım. Bildirim ışığı yok mu bunda. Acil olduğu için vatandan 1029 liraya aldım. Mesaj falan geliyor bildirim ışığı yanmiyo

plus kullanmadığım için bilmiyorum hocam. anakonusu var orda sorunuz cevap verecekler vardır muhakkak. bu arada hayırlı olsun güle güle kullanınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

plus kullanmadığım için bilmiyorum hocam. anakonusu var orda sorunuz cevap verecekler vardır muhakkak. bu arada hayırlı olsun güle güle kullanınız.

Saol dostum. Aldım ama inşallah pişman etmez. 4g mı çok seviyodum. İnşallah bu da pişman etmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.