Şimdi Ara

5g varken ipod touch 3g veya 4g almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bir ipod touch 3g veya 4g alsam pişman olur muyum? Malum, 5g çıktı. Fakat fiyatı şu an beni aşıyor. Ben de en azından ilerde 5g alana kadar beni idare edecek ucuz yollu bir 3g veya 4g almayı düşünüyorum şu sıralar. Kullanım amacım müzik odaklı. Pek uygulama yüklemem, belki sadece pratik bazı uygulamalar. Oyunlarla işim yok.
    Uzun zamandır mp3 player odaklı cihaz almayı düşünüyordum. Fakat 5g için daha fazla beklemek istemiyorum. Pişman olur muyum bilmiyorum ama en azından idare etsin diye şimdi eski jenerasyondan bir tane almak istiyorum. Daha önce ipod kullanmadım, dayanıklı olduklarını söylüyorlar. Beklemezsem sonradan pişman olur muyum?
    Bir de eğer ikisinden birini tavsiye edecek olursanız kaçıncı jenerasyon? 3g ve 4g arasında çok derin farklar var mı? Kamera kullanmayacağımı düşünürsek 3g de işimi görür gibi geldi bana. Donanımsal olarak farklar neler? Dediğim gibi işim ağırlıklı müzik dinlemek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 4 Kasım 2012; 13:52:55 >

• arkadaşım ben satmayı düşünüyorum ıpod touch 4 ümü arkası genel herkezdeki gibi çizik ama ekranını gözüm gibi korudum allah var sen bi düşün fiyatım 460 suan pazarlık payı bırakırım :) not(32 gb )
  • Valla ustam bence eğer işin çok fazla oyun ile ilgili değilse 3. nesil al (32 gb anca yeter ise) ben sana farklarını sıralayayım: 3. nesilde 600 mhz işlemci var 4.'de 800 mhz. 3. nesil en yüksek 5.1.1 e çıkıyor, 4. nesil daha yeni 6.0.1 e çıktı. 3. nesil ekran çözünürlüğü 320*480 4. nesilde ise 640*960 (En büyük fark). Pil ömrü 4. nesilin daha fazla. Eğer ingilizcen iyiyse buraya bak (http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch) . 3. nesil en düşük 32 gb var o sana çok büyük gelir ise ve illaki alacaksan 4. nesil 8 gb al. Ben Temmuzdan beri 8gb 4. nesil kullanıyorum alet süper bence Asphalt 7 Infinity blade şakır şakır oynatıyor . Ama ben olsam paramı biriktirip 5. nesil alırım. Ama senin bileceğin iş

• quote:

Orijinalden alıntı: bego965

Valla ustam bence eğer işin çok fazla oyun ile ilgili değilse 3. nesil al (32 gb anca yeter ise) ben sana farklarını sıralayayım: 3. nesilde 600 mhz işlemci var 4.'de 800 mhz. 3. nesil en yüksek 5.1.1 e çıkıyor, 4. nesil daha yeni 6.0.1 e çıktı. 3. nesil ekran çözünürlüğü 320*480 4. nesilde ise 640*960 (En büyük fark). Pil ömrü 4. nesilin daha fazla. Eğer ingilizcen iyiyse buraya bak (http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch) . 3. nesil en düşük 32 gb var o sana çok büyük gelir ise ve illaki alacaksan 4. nesil 8 gb al. Ben Temmuzdan beri 8gb 4. nesil kullanıyorum alet süper bence Asphalt 7 Infinity blade şakır şakır oynatıyor . Ama ben olsam paramı biriktirip 5. nesil alırım. Ama senin bileceğin iş

Teşekkürler hocam bilgi için. Sanırım vazgeçtim. Dediğin gibi birkaç ay sabredip 5g almak en iyisi olacak. Yenisi çıkmışken, birkaç ay beklememek için eskisini almak içime sinmedi.
    Beklemeye değer.

• quote:

Valla ustam bence eğer işin çok fazla oyun ile ilgili değilse 3. nesil al (32 gb anca yeter ise) ben sana farklarını sıralayayım: 3. nesilde 600 mhz işlemci var 4.'de 800 mhz. 3. nesil en yüksek 5.1.1 e çıkıyor, 4. nesil daha yeni 6.0.1 e çıktı. 3. nesil ekran çözünürlüğü 320*480 4. nesilde ise 640*960 (En büyük fark). Pil ömrü 4. nesilin daha fazla. Eğer ingilizcen iyiyse buraya bak (http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch) . 3. nesil en düşük 32 gb var o sana çok büyük gelir ise ve illaki alacaksan 4. nesil 8 gb al. Ben Temmuzdan beri 8gb 4. nesil kullanıyorum alet süper bence Asphalt 7 Infinity blade şakır şakır oynatıyor . Ama ben olsam paramı biriktirip 5. nesil alırım. Ama senin bileceğin iş

Haziran'dan beri ben de 4G 32GB kullanıyorum fakat ne zaman ki iOS 6 çıktı, 4. jenerasyon iPod Touch'lar resmen bitti diyebilirim. iOS 5.1.1' de herşeyim harikaydı takır tukur oynuyodum her oyunu bile fakat şuan iOS 6'da bi oyun açmaya korkuyorum. Android gibi oldu cihaz, Subway surfers oynamak hayal oldu resmen. Kasıyor da kasıyor, bi ihtimal arada bir oynama imkanı sağlıyor bana. Yani 4. jenerasyonlar iOS 6 ile sona erdi.

• Sırf yenisi satılsın diye yapıyorlar !:(/&/(/(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende de kasma var ama yapacak bir sey yok Elbet bir gun yeni uygulamalar icin gececektim zaten yapacak bir sey yok ha bugun ha yarin gecmisim ios 6ya. Insallah yeni guncellemelerle duzelir de rahat ederiz ama biraz zor gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 LTE Yok
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes bide 6.0.1 dene belki olur zaten bu ekleme hatalar onarımlar içindir.yardımcı olduysam memnunluk duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Haziran'dan beri ben de 4G 32GB kullanıyorum fakat ne zaman ki iOS 6 çıktı, 4. jenerasyon iPod Touch'lar resmen bitti diyebilirim. iOS 5.1.1' de herşeyim harikaydı takır tukur oynuyodum her oyunu bile fakat şuan iOS 6'da bi oyun açmaya korkuyorum. Android gibi oldu cihaz, Subway surfers oynamak hayal oldu resmen. Kasıyor da kasıyor, bi ihtimal arada bir oynama imkanı sağlıyor bana. Yani 4. jenerasyonlar iOS 6 ile sona erdi.

ICS veya Jellybean'i çalıştıran bir cihaz kullanmadınız sanırım, Android cidden hızlı gelişti şu son yıllarda.

Bu arada eğer sıfır almayı düşünüyosan tabi ki bekle, ama yok ben 2. el bi cihaz alıcam diyosan 2. el 5G'lerin piyasaya düşmesi biraz zaman alıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aswerth -- 5 Kasım 2012; 12:17:48 >

• 4g aldim.pisman degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTİNDAG193∞

Kardes bide 6.0.1 dene belki olur zaten bu ekleme hatalar onarımlar içindir.yardımcı olduysam memnunluk duyarım

Zaten 6.0.1 Ve de hem 5.1.1 hem de 6'da jailbreak kullanmadım. Ona rağmen bazen Infinity Blade, Mass Effect vs kasma olabiliyor (5.1.1'de olmayan) ama çok nadir gibi bir şey. Özellikle infinity b2'de adamı hallettikten sonra final darbelerini verirken çok kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bego965 -- 5 Kasım 2012; 20:22:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALTİNDAG193∞

Kardes bide 6.0.1 dene belki olur zaten bu ekleme hatalar onarımlar içindir.yardımcı olduysam memnunluk duyarım

Zaten 6.0.1 Ve de hem 5.1.1 hem de 6'da jailbreak kullanmadım. Ona rağmen bazen Infinity Blade, Mass Effect vs kasma olabiliyor (5.1.1'de olmayan) ama çok nadir gibi bir şey. Özellikle infinity b2'de adamı hallettikten sonra final darbelerini verirken çok kasıyor

Kardes sende haklısın ne diyebilirim

• Müzik odaklı istiyorsan 3g al idare eder seni rahatlıkla.Birkaç sene sonra makul fiyata 5g alırsın.
  • Müzik odaklı bir alet almak istiyorsan ipod touch almana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Müzik odaklı istiyorsan 3g al idare eder seni rahatlıkla.Birkaç sene sonra makul fiyata 5g alırsın.

2 Sene sonra 6g cikacagi icin otomatikman fiyati da dusecektir

• bence 6gyi bekleyin o zmn bir sürü para biriktirirsiniz
    hocam siz en iyisi 4g 8gb alın yada 3g 32 gb sonra elinizdekini satıp ben olsam 3g alır onu müzik ipodu yaparım sonra 5glede uygulama açarım buda alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

bence 6gyi bekleyin o zmn bir sürü para biriktirirsiniz
    hocam siz en iyisi 4g 8gb alın yada 3g 32 gb sonra elinizdekini satıp ben olsam 3g alır onu müzik ipodu yaparım sonra 5glede uygulama açarım buda alternatif

Ne yani, hergün üstünde telefon + ipod3G + ipod5G mi taşıyacak?

Bu arada konu güncel değil, konuyu açan arkadaş muhtemelen şimdiye kadar kararını vermiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

quote:

Orijinalden alıntı: freeday

bence 6gyi bekleyin o zmn bir sürü para biriktirirsiniz

Ne yani, hergün üstünde telefon + ipod3G + ipod5G mi taşıyacak?

Bu arada konu güncel değil, konuyu açan arkadaş muhtemelen şimdiye kadar kararını vermiştir.

haklısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.