Şimdi Ara

5G'ye geçen ilk ülke Güney Kore olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon konularında kaç kere dedim “şu vakitten sonra 5G desteklemeyen telefon almak çöpe para atmaktır” diye. Türkiye 31 Aralık 2019’da 5G ye geçecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Profiline baktım da, Kuşadası diyor. Oraya bir kez, yol üstü 2. el telefon almaya gitmiştim 2013'te. O zaman da Gold'a uğramadığıma eminim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Profiline baktım da, Kuşadası diyor. Oraya bir kez, yol üstü 2. el telefon almaya gitmiştim 2013'te. O zaman da Gold'a uğramadığıma eminim. :D
    Ahahaha, iyiymiş. Esasında 1998 den beri evim burada olsa da ben Kuşadası'na 2010 da geldim.
    5-6 sene Yazıcıoğlu İş Hanı, 1 sene DijitalCenter, 1 sene DijitalTrend, 4 sene KADIKÖY MERKEZ GOLD. Üst kattaydım.
    Ama yanlış hatırlamıyorsam Kadıköy Overclockçular buluşmasında sen de vardın. Ben de buluşmayı ayarlayandım.
    Hatta Sponsorum AMD Türkiye idi. AMD Türkiye'de çalışan arkadaşım Tunç vasıtasıyla bir sürü yapışkan, büyük AMD not takvimleri,
    AMD bayrakları, AMD Blocknotları, AMD Anahtarlıkları vs. vs. dağıtmıştım. O buluşmada da Mete Meke, Brandbuck Koray, Zivro Ziver,
    Ben ve bir sürü kişi de vardı. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki senin ismin Murat idi. Çünkü SiS651 nickini çok iyi hatırlıyorum.
    Ama ismini doğru hatırlamıyor olabilirim. Yine de sanki Murat gibi geliyor. İsim hafızamla aram hiç iyi değil de...

• Hani biz geçecektik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Yok abi, senin hatırladığın başka bir kullanıcı adıdır. Ben hiç o buluşmalarda bulunmadım. :) İstanbul'a son bir iki senedir ayak basıyorum arada. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.