Şimdi Ara

5K BÜTÇEYE GÖRE LAPTOP ÖNERİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sanırım monster alıcam bu ürün e bu para yazık diye düşünüyorum dolar her geçen gün patlama yapıyor,fiyatlar düşmücek gibi hocam
  • 5K'ya kesinlikle 1060 altı alet almayın.
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V8-1-2.html#.V_96o_mLTIV

Bu laptop u almaya karar kıldım, free-dos tu 300 tl de üstüne koyup ürünü özelleştirip almaya karar verdim,

çünkü bu fiyata bu ürünün sahip olduğu donanıma sahip olan başka laptop yok piyasa da
  • Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    çok doğru seçim
    Sonunda dediğime gelmişin. Fiyatlar anca yılbaşı gecesinde düşer 30-31 aralıkta. Pişman etmez seni. İyi günlerde kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siparişi geçtinizmi geçtiyseniz hayırlı olsun :)

• lexternall L kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

Monster yetkilileri ile mütabakat devam ediyor sürekli telefonda konuşuyorum en son ekrandaki işık sızması problemi vardı bu ıps ekran monitorler için genel bir kronik sorun olmasına rağmen kabul etmiyorlar arafta kaldım aslında veriyordum siparişi

Onlarda ürün kusursuz alın hoşnut kalmazsanız 15 gün içinde koşulsuz,gerekçe göstermeden iade talep edebilirsiniz diyorlar beklemedeyim tetikte
  • bilmiremre B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

şu an düşünüyorum ama monster in özeliiklerini fiyat ile tartınca doğru orantılı olarak,diğer ürünleri almak verdigin paraya yazık etmiş olucaksın demek gibi oluyor,

Göstermiş oldugunuz laptop da gercekten cok güzel ama değeri kadar etmiyor ,sizce de öyle değil mi ?

Hani 4700 tl civarı olsa verilebilirdi gercekten de
  • 5k ya ancak 960 lı laptop alabilirsiniz. 500 tl kadar eklerseniz 970 5700 e çıkarsanız 980m li model bile var. Ayrıca monstera bulaşmayın.

• Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Masaüstü toplamak daha mantıklı mı ki acaba ?
    10xx serisi geldikten sonra notebook ve masaüstü toplama arasında fiyat ve performans olarak fazla fark kalmadı. Hangisi size daha çok zevk verecekse onu tercih edin. Ama bu söylediğim 10xx serisi için geçerli. 9xx serisinde her türlü masaüstü toplayarak kara geçersiniz.

• Merhaba bende Asus ROG GL502VM var. ozellikleri sunlar

Nvidia GTX1060 6GB VRAM,
    intel i7 6700hq
    16GB DDR4
    1TB HDD, 256GB SSD,
    Win 10
    monitor 15 inc

eger istersen sana turkiyeye dondugumde 01/11 gunu satabilirim.
  • Teşekkürler dostum fakat 0 bir cihaz almakta karar kıldım,vereceğin fiyatın önemi yok yani

Uğrasicak olsada donanimsal yada yazılımsal problemleri dahil 0 cihaz ile boğuşayım isterim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.