Şimdi Ara

5k sıralama ile yeditepe dişe gitmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görünce baya şaşırdım.Arkadaşları tebrik etmek lazım bence cesaretlerinden dolayı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• benim bildiğim kadarıyla ordan mezun olunca diploman her yerde tanınıyor denklik almana gerek kalmıyor o yüzden mantıklı seçim
  • Hocam 200 küsürüncü olup giden var, türkiyenin en iyi diş hekimliği fakültesi, geçen sene 3kydı düşmüş hali bu
  • Çok zengin disciler de var tanıdıklarının özel kliniği vs vardır oralarda çalışacaktır muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sadece medipolde diye biliyorum

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    Baya idealistlik bence bu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madamefou kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam, tıp ve mühendislik istemiyorsan mantıklı bir seçim aslında, kendi diş hastaneleri var
  • yeditepe dişte en iyisi ve yabancı dil eğitimli.. gayet iyi bir sıralama yapıp tam burslu okuyacaklarsa zaten hakları da var, bal gibi okusunlar tebrik ederim.. ondan sonra gelen bezmialeme %50 burslu gidenler utansın yazık cidden.. hiç haz etmiyorum özellerin bu yanından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 1 Eylül 2020; 0:30:39 >
  • yeditepe bence her bölümde en iyi okuldur çünkü benim okulum
  • melihceliktas kullanıcısına yanıt
    Sizin bölüm ne hocam?
    Ben şahsen çok iyi olduğunu düşünmüyorum çevremdeki ne kadar vasıfsız insan varsa oraya gitti.Tabi zengin olanları kdkdk

elektronik ticaret
    sadece türkiyede avrupa ve amerika denklik sağlayan diş hekimlik fakültesi
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım hocam :D

yok medipolün değil hocam

onun aldığı akreditasyon tepdad
    www.medipol.edu.tr
    Akredite Olan Birimler | Akreditasyon | Kalite Güvencesi | Üniversite | Medipol Üniversitesi | Medipol Üniversitesi
    https://www.medipol.edu.tr/universite/kalite-guvencesi/akreditasyon/akredite-olan-birimler

buradan bakabilirsiniz akredite ile diş hekimlikte akredite yok

www.medipol.edu.tr
    Tıp Fakültesi için akreditasyon töreni düzenlendi | Haberler | Medipol Üniversitesi | Medipol Üniversitesi
    https://www.medipol.edu.tr/haberler/tip-fakultesi-icin-akreditasyon-toreni-duzenlendi

*herkesin aldığı akreditayonluk sadece ora çok fazla reklam yapıyor ve abartıyorlar uluslararası diye herkes aldı nerdeyse

önceden kapatılan bir üniversite ile yeditepenin her yerde denkliği vardı şimdi sadece yeditepenin akredite her üni ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 1:22:33 >

Diş yazmak cesaret işi,fazla idealistlikmiş......Diş kazandım diye kendi bölümünü sürekli kötüleyen eziklik psikolojisine sahip diş öğrencisinden birisiniz sanırım gördüğüm yerde tanırım, Twitter'da binlerce hekim adayı adayı var sizin gibi paso aç kaldık sakın yazmayın bilmem ne diye kafa ütülüyorlar,kapı orada arkadaşım bırakın bir yıl daha çalışın o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt
    Dediğimden bunları nasıl çıkardınız ya neyse..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.