Bildirim
5ms monitör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ustalar yazar ama vsync in response time ile bir ilgisi olmaması lazım, 16 ms yi ne ile ölçüyorsunuz?
Bu arada herhangi bir tv nin response time inin 5 ms den düşük olacağını sanmıyorum, min 30 ms lerde geziyor ki o da pana plazmalar diye kalmış aklımda, bulanıklığın nedeni başka bir konu olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi afterburner programi acikken oyun esnasinda gosteriyor.16.6ms olarak
16.6 ms olmaz 5ms monitörde. O fps olmasın dostum hangi oyunda ölçüyorsun sen msi after urnerda dx11 in yanındaki rakamımı söylüyorsun 16.6 diye acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardeşim. Şöyle anlatim oyun esnasinda jostigi veya mauseyi etrafa bakmak icin gezdirirken josytigi yavaş hareket ettirmem rağmen cerede nesnelerde bulanıklaşma oluyor daha önce toshiba qoismio laptop kullanıyordum ama böule bif problem yoktu ayrica: after burner programiyla ölçtüm bu değeri ama vsync açıktı kapatinca 5 veya 6 8 mslere düşüyor.
msi afterbuner ile monitörün gecikme değerini ölçemezsin senin baktığın başka birşeydir. Aklıma 2 ihtimal geliyor ya oyunda motion blur efektini açtın ya da monitörün çok dandik. 5 ms monitörlerin hepsi aynı değil, işin bir de input lag değeri var. 5 ms diye sattıkları monitörde 20-30 ms input lag olabiliyor ama malesef bunları teknik özelliklerinde yazmıyorlar. -
Turuncu sakal kardesim monitor asus 229ha va panel 5ms. Hic memnun degilim tavsiyen nedir ne yapmaliyim. Ayrica motion blur ayari kapali
16.6 ms olmaz 5ms olur monitörde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X