Bildirim
5s ekran kırık /cihaz değişimi veya ekran ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cihaz değişimi 900-1000 tl gibi bişey , ekran değişimide 400 yada 600 küsürdü kendi servisinde. Dışarıda 200 liraya yaptırabilirsin ama tavsiye etmem randımanlı olmuyo. Bence sat böylece 600 e başka telefon al sıfırlanmış 5sler 1000 tl ondanlardan alabilirsin yada 1600 e 6 da bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Cihaz değişimi 900-1000 tl gibi bişey , ekran değişimide 400 yada 600 küsürdü kendi servisinde. Dışarıda 200 liraya yaptırabilirsin ama tavsiye etmem randımanlı olmuyo. Bence sat böylece 600 e başka telefon al sıfırlanmış 5sler 1000 tl ondanlardan alabilirsin yada 1600 e 6 da bakabilirsin.
usta bir defaya mahsusluk garannti kapsamında ücretsiz değişim olduğunu okudum bazı yerlerde ? -
Şans işi kafalarına göre 1000/1 yapıyolar evt. Bende duydum ama sana bana denk gelmez öyle birşey genede şansını deneyebilirsin tabi. İşin mantıksız yanı 3 binliralık 7 nin değişimi 1300 lira 1500 liralık 5sin değişimi 1000 lira çok mantıksız. Bide şuan fiyatlar değişmiş olabilirde geçen yıl 6 nın ekranı 400 küsürdü 5 serisinin ekran değişimi 600 küsürdü. Tam anlam veremesemde çok para bağlamak istemezsen telrfoncunun birine 150-200 e yaptır idare eder uzun süre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X