Bildirim
5s ekran kırık /cihaz değişimi veya ekran ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihaz değişimi 900-1000 tl gibi bişey , ekran değişimide 400 yada 600 küsürdü kendi servisinde. Dışarıda 200 liraya yaptırabilirsin ama tavsiye etmem randımanlı olmuyo. Bence sat böylece 600 e başka telefon al sıfırlanmış 5sler 1000 tl ondanlardan alabilirsin yada 1600 e 6 da bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Cihaz değişimi 900-1000 tl gibi bişey , ekran değişimide 400 yada 600 küsürdü kendi servisinde. Dışarıda 200 liraya yaptırabilirsin ama tavsiye etmem randımanlı olmuyo. Bence sat böylece 600 e başka telefon al sıfırlanmış 5sler 1000 tl ondanlardan alabilirsin yada 1600 e 6 da bakabilirsin.
usta bir defaya mahsusluk garannti kapsamında ücretsiz değişim olduğunu okudum bazı yerlerde ? -
Şans işi kafalarına göre 1000/1 yapıyolar evt. Bende duydum ama sana bana denk gelmez öyle birşey genede şansını deneyebilirsin tabi. İşin mantıksız yanı 3 binliralık 7 nin değişimi 1300 lira 1500 liralık 5sin değişimi 1000 lira çok mantıksız. Bide şuan fiyatlar değişmiş olabilirde geçen yıl 6 nın ekranı 400 küsürdü 5 serisinin ekran değişimi 600 küsürdü. Tam anlam veremesemde çok para bağlamak istemezsen telrfoncunun birine 150-200 e yaptır idare eder uzun süre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nano ekran koruyucu nedir
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X