Bildirim
5s ekran koruyucu ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çizilirse?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mat koruyucular ekrani cok fazla bozuyor. Gidip 15tl ye alinca dogal olarak kalitesiz oluyor. 30-40tl ye cam koruyucular var. ne rengi bozuyor ne baaka bir etkisi var. hemde koruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Örnek verirmisiniz mat olmayan koruyucuyla ilgili. bende jelatinsiz kullanıyorum korka korka. bundan bi önceki jelatin çok kalındı home tuşu çökük duruyordu. 5s için güzel bi jelatin önerirmisiniz ? -
Su an Xtreme Guard kullaniyorum. Ekrani %20 civari bozuyor diyeyim. Daha once cam koruma vardi markasini unuttum. O hic bozmuyordu.
çizilir çizilir, gorilla glass dediler, bıçak kesmez dediler, nası olduysa ipaddada aynı sekilde uzun çizik var, sadece çizik değil, oranın piksellerde bi farklı yanıyo hany :(
(çizilmesi için özel uğras gostermedım, düşürmedim ama çizilmiş işte
bence kullanın sonra pişman olmayın çizilince -
spiegen ultra cyristal hd çok iyi 40 tl civarı ekranda olduğu anlaşılmıyor ama parmak izi çok kalıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdassun
spiegen ultra cyristal hd çok iyi 40 tl civarı ekranda olduğu anlaşılmıyor ama parmak izi çok kalıyor
3 kere yazmana gerek yok hocam.
Düzeltmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 31 Mayıs 2014; 21:48:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kere yazmadım sorun vardı ama yine cevap olarak geçmiş -
Benim jelatinim kalın sanırım yani home tuşu biraz basık alır almaz taktırmıştım. O yüzden jelatinsiz hiç kullanmadım. Bu jelatin benim parmak izini kullanmamı etkiler mi? Başka bir yan etkisi olur mu? Ya da güzelce korur mu telefonu. Teşekkürler
1 kere cizildi ama allahtan jealtın vardı cıkarmam asla -
Aynı sorun bende de var kullandığım jelatinden midir nedir home tuşu sanki içeriye çökmüş gibi tam bastığımı hissedemiyorum pek, PowerSupport'un Crystal filmleri varmış onlar çok ince diyorlardı iPhonedo da incelemişti de kolay bulunmuyor. -
Çizilirse verdiğin 2000 liraya üzülmeyecek misin?
Ben aliexpress ten 3 adet cam ekran koruyucu getrttm.
Biri bozulursa sararirsa yedekte kalsın diye.
4 aydan beri kullanıyorum daha ne bir sararma ne bkr çizik var.
Telefonu bi kez kapıya sıkıştırdım baktım kırılmış . Önce ekran koruyucu olduğu aklımdan gitti.icim acıdı resmen.
Sonra bi baktım kırılan koruyucuymuş.
3 tanesini 5 dolara aldığım koruyucu beni 300 liralık masraftan kurtardı.
Şu an eski ekran koruyucuyu çıkarmadım halen kenarında ufak bi kırık var onun dışında sapasaglam.
Gidip bi tanesine 40 ₺ vermektense 3 taneyi 5 dolara almakta ayrı bir mutluluk 😎
aliexpress'ten gelen ürünleri merak ediyorsanız...buyrun...
https://www.youtube.com/watch?v=0rDNhyqn_H8
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009188564153
https://twitter.com/geldisimdigeldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X