Şimdi Ara

5s Kritik bir sorun ! - Yeni sorunlar ! / Telefon öldü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu açar açmaz siri de açılıyor, home tuşu da bozuk olunca. Siri öyle cızırtılı sesiyle açık kalıyor başka işlem yapamıyorum.Zaten aşırı derecede kasıyor. Siri'ye close siri falan diyorum "james" falan buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

Hocam çok ilginç gerçekten bir restore edin diyeceğim fakat 7.1.1 gidecek

gitsin zaten 7.1.2 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: azal

Telefonu açar açmaz siri de açılıyor, home tuşu da bozuk olunca. Siri öyle cızırtılı sesiyle açık kalıyor başka işlem yapamıyorum.Zaten aşırı derecede kasıyor. Siri'ye close siri falan diyorum "james" falan buluyor.

siriyi neden kapatmadınız ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parolayı kaldırınca düzelmişti bir ara ondan kaldırmamıştım.

Bugün home tuşu tamamen gitti. Aniden yani. Pek de müdahale şansı kalmadı
  • Servise gönderin
    sıvı teması ile ilgili sensörler sadece sim kart tepsinin orda değil, aynı zamanda kulaklık girişinde ve ekranın hemen arkasında da var.
    Servis sıvı teması lehine bir şey görmezse cihazı değiştirir zaten.
    Bu arada İstanbul'a gitmenize gerek yok. BASARI SERVIS ANKARA
    SAKARYA CAD. NO:1/8 KIZILAY
    ANKARA 06420
    Burası da garantili olarak bakıyor. Ama sıvı teması varsa garanti dışı kalabilir. Bu sebeble bildiğiniz bir yerde ön kontrol yaptırabilirsiniz.
  • azal A kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Başarı veya Genpa'ya götürmektense Lydia, Pupa gibi Apple Premium Reseller'lara da götürebilirsiniz. Telefonları oradan almış olmanız gerekmiyor, Apple ile anlaşmaları olduğu için yurtdışı cihazlara bile bakıyorlar yani bir problem olmaz, hem daha az sorun çıkartırlar değişim konunsunda. Başarı'yı bilmiyorum ama Genpa tam bir sorunlu, çizik olmayan telefona bile servis kağıdından kılcal çizikler var falan yazıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun öncelikle o yanıp sönen ışık durum ledi değil yakınlık sensörü, çıkan ışığın dalga boyuyla alakalı olarak çıplak gözle görmemiz mümkün değil anca telefonun kamerasında belli olur. (Aynı şekilde TV kumandanızı da bir kameraya doğru tutup tuşlarına basın bakın neler oluyor)

Diğer bir konuda sıvı temas bantları sadece dediğiniz yerde değil ayrıca kulaklık girişi ve ekran altında da bulunur hatta 4s ve önce 30pin girişli cihazlarda sarj soketinin altında bile vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.