Şimdi Ara

5s-- lg g3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar 5s ile lg g3 arasında kararsız kaldım.5s yazılımı için istesem de batarya performansı beni düşündürüyor.Telefon aldıktan sonra gün içinde şarj hesabı yapmak bazen dışarda şarjın bitmesi gibi şeyler yaşamak istemiyorum ki iphone kullanan arkadaşlarda bunu görüyorum.Ben oyun oynayan müzik dinleyen biri de değilim günlük biraz whatsapp o kadar..

G3 ün de pili biraz bana güven veriyor en azından her şekilde bir günü garanti ediyor benim kullanımımda ama android olması sıkıntı..

5s in günlük kullanımı nasıl sizde_?

• 5s şarjı sana yeter.5s alabilirsin ama lg g3 ü tam bilmiyorum.
  • Oyun ve muzik dinlemem sadece birazcik whatsap diyorsan 5s seni rahat 1 hatta 1,5 gun goturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynamazsan şarj her türlü yeter
  • 5s in rakibi g2 ve g2 nin bataryası her türlü 5s den daha iyi onu göz önünde bulundurursak g3 ekranıyla bataryasıyla çerçevesiz tasarımıyla daha iyi bir tercih olacaktır
  • lg g2 den 5s e geçtim androidi ilk yıllarından beri kullanırım ama artık iphone diyorum stabil sikir sikir telefon ses kalitesi iyi klavye deneyimi biraz kötü onuda 8 sürümünde iyilesecegini zannediyorum ,arkadasıma da aldırdım memnunum ..fazla kurcalamadiktan sonra pilide iyi gidiyor

• Pil olarak düşünürseniz g3 çok daha iyidir. Ama ekranıda sorun etmezseniz diğer her bakımdan 5s tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s in pili neye göre iyi diyor iyi diyenler kullanıyor mu sallıyor mu ben gerçekten anlamadım. Bakın size şunu söyleyeyim Iphone 5s in pili tek kelimeyle rezalet. Tam 24 saati çıkarması ancak 3310 gibi kullanırsanız imkan dahilinde.

Benim gibi konuşma yapan, mail okuyan ve yazan, whatsapp kullanan, arada haberlere bakan yani telefonu gerçek anlamda kullanan biriyseniz ya 5s almayın yada 2-3 adet sarj aleti alın, her gittiğiniz mekana 1 tane bırakın. Lazım oluyor zira gün içinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

5s in pili neye göre iyi diyor iyi diyenler kullanıyor mu sallıyor mu ben gerçekten anlamadım. Bakın size şunu söyleyeyim Iphone 5s in pili tek kelimeyle rezalet. Tam 24 saati çıkarması ancak 3310 gibi kullanırsanız imkan dahilinde.

Benim gibi konuşma yapan, mail okuyan ve yazan, whatsapp kullanan, arada haberlere bakan yani telefonu gerçek anlamda kullanan biriyseniz ya 5s almayın yada 2-3 adet sarj aleti alın, her gittiğiniz mekana 1 tane bırakın. Lazım oluyor zira gün içinde...

Eger iphone 5 i emekli edersem ne olursa olsun bataryası büyük telefon tercih edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

5s in pili neye göre iyi diyor iyi diyenler kullanıyor mu sallıyor mu ben gerçekten anlamadım. Bakın size şunu söyleyeyim Iphone 5s in pili tek kelimeyle rezalet. Tam 24 saati çıkarması ancak 3310 gibi kullanırsanız imkan dahilinde.

Kesinlikle katılıyorum. Altıma imzamı atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.