Şimdi Ara

5S Orta tuş çıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar dün appl 'e arayarak telefonum da ki sıkıntıyı anlattım orta tuşta basmadan dokununca çıt sesi var. filan diye tele servis ve gempaya göndermek istemediğimi söyledim konya'da önerdi cihazımı verdim ama içim hiç rahat değil değişim yapılırmı yada yarın gidip geri almayı bile düşünüyorum tamir edecez diye ekranına kamerasına toz kaçırırlarmı yada :) sıfır cihaz veriyoruz diye sorunlu ürünlerin toplamından bi telefon mı gönderirler diye. yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west688 -- 19 Nisan 2015; 18:01:29 >

• Keşke vermeseydiniz.Her seri iphone da var o sorun ( sorunda değil tam ).Tuşun basmaya alışma süresince olacak o sonradan ses çıkmıyor.iPhone 6 cihazımı alalı 6 ay oldu.Şuana kadar AT ile kullanmıştım.Tuşu kullanayım dedim.2 haftadır çıt sesi var. önceki 4s ve 5 cihazlarımdada aynısı oldu
  • Benim cihazda da var aynı ses. 4 aylık cihaz. Değişim olursa haber verir misiniz?
  • ıslıadam kullanıcısına yanıt
    Benim cihazımda 4 aylık tı ama pazartesi geri gidip almayı düşünüyorum :(
  • Ilk aldigimda bendede vardi 8 ay oldu alali suan ilk aldigimdaki kadar cok deil git gide yumusuyo galiba tus
  • Kolonyali mendille silince duzeliyor o :)
  • Silince derken nasıl ve ne biçimde hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslıadam

Silince derken nasıl ve ne biçimde hocam?
    o iş sıkıntılı gerek yok :) arkadaşım bu sorundan göndermişti sıfırıyla değiştirdiler bakalım sonuç belli olunca yazarım cumaya kadar belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi west688 -- 5 Nisan 2015; 18:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: west688

o iş sıkıntılı gerek yok :) arkadaşım bu sorundan göndermişti sıfırıyla değiştirdiler bakalım sonuç belli olunca yazarım cumaya kadar belli olur.

Alıntıları Göster
    benim 5Sde de var hocam bazen hiç ses çıkarmıyor bazen tak tak diye yeri göğü inletiyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

benim 5Sde de var hocam bazen hiç ses çıkarmıyor bazen tak tak diye yeri göğü inletiyorr

Alıntıları Göster
    Aynısı bende de var (6 Plus)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuqollo

Aynısı bende de var (6 Plus)

Alıntıları Göster
    Telefonu pazartesi geri almıştım ama oyun oynarken bide ne farkediyim ekran da hafif oynama esneme var. sorduğumda ise hatalı bi seri varmış ona dek gelmişinizdir büyük ihtimal dedi geri verdim değişim talep ettim :) 6 ile 12 gün arası sürermiş gelişmelerden haber dar edeceğim.
  • quote:

Telefonu pazartesi geri almıştım ama oyun oynarken bide ne farkediyim ekran da hafif oynama esneme var. sorduğumda ise hatalı bi seri varmış ona dek gelmişinizdir büyük ihtimal dedi geri verdim değişim talep ettim :) 6 ile 12 gün arası sürermiş gelişmelerden haber dar edeceğim.

Alıntıları Göster
    bahsettiğiniz sorunu nasıl algıladınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslıadam

bahsettiğiniz sorunu nasıl algıladınız hocam?

Alıntıları Göster
    valla ff denilen oyun oynarken ekrana dokundukca çıt çıt sesi geliyordu kardeşim ben önceden kapdan dolayı sanıyordum kabı söküp deneyince gene var verdim bakalım değişim talep ettim ama sonuç ne olur bilemem artık
  • quote:

valla ff denilen oyun oynarken ekrana dokundukca çıt çıt sesi geliyordu kardeşim ben önceden kapdan dolayı sanıyordum kabı söküp deneyince gene var verdim bakalım değişim talep ettim ama sonuç ne olur bilemem artık

Alıntıları Göster
    konu kapatılabilir :)
  • quote:

konu kapatılabilir :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben sorunu çözdüm. Cihaz toz ve ter yüzünden tuşta yapışmalar oluyor ondan basmadan çıt çıt ediyor.
    Çözüm basit: Elinize ıslak mendili alın ekranı güzelce silin. Sonra menü tuşuna basarak tuşun girdiği kısmı silin. Çıt çıt sesten eser yok.

Amma velakin.
    Daha dün AppleStore Akasya iPhone5S Silver cıhazımı yeniledi. Şikayetlerim arasında bu da vardı :)
  • Arkadaşlar kolonyalı mendil ile silince problem düzeliyor. Neden servise verip telefonsuz kalıyorsunuz?
  • %80 ve daha yüksek oranda alkol içeren sıvıyı (kolonya ya da saf alkol) home tuşunuzun etrafına birkaç damla damlatınız ve kulak temizleme pamuklu çubuğu ile dairesel hareketlerle yediriniz.
    Bunu kurutup bir daha kurutup bir daha yapınca home tuşu daha iyi bir hisse kavuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

%80 ve daha yüksek oranda alkol içeren sıvıyı (kolonya ya da saf alkol) home tuşunuzun etrafına birkaç damla damlatınız ve kulak temizleme pamuklu çubuğu ile dairesel hareketlerle yediriniz.
    Bunu kurutup bir daha kurutup bir daha yapınca home tuşu daha iyi bir hisse kavuşuyor.

Aynen oyle. Veya en basiti mekanlarin kolonyali mendilleri olur. Onunla home tusunu guzelce kenarlari dahil silin, sonra kurusumasini bekleyin. Duzeliyor. iphone 4'den beri hep bu sekilde sorun cozuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

%80 ve daha yüksek oranda alkol içeren sıvıyı (kolonya ya da saf alkol) home tuşunuzun etrafına birkaç damla damlatınız ve kulak temizleme pamuklu çubuğu ile dairesel hareketlerle yediriniz.

Aynen oyle. Veya en basiti mekanlarin kolonyali mendilleri olur. Onunla home tusunu guzelce kenarlari dahil silin, sonra kurusumasini bekleyin. Duzeliyor. iphone 4'den beri hep bu sekilde sorun cozuyorum.

Alıntıları Göster
    aynen ben de yaptım düzeldi ve gayet iyi eski halini aldı :)

• Bugun aksya appstr gittim randevum yok alamadim dedim yardimci olurmusunz dedim sknti yaratmadan orta tus sesini sordum ve hemen cihazi degistiler
    Yani ilgi alaka super
    Helal olsun apple
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.