Pspye 6.10 yükledim daha da kırılmamış.Makine iptal oldu ne oyun açılıyo ne bir şey eski haline getirmek için ne yapabilirim pm den de bekliyorum.
cihazınız brick olmuş. googlede küçük bir arama yaparsan ne anlama geldiğini görürsün. sanırım versiyon yükseltirken gerekli koşulları uygulamamaşsın. pandora işlemi yapan bir yere götürürsen düzeltirler.
quote:Orijinalden alıntı: .nevermind cihazınız brick olmuş. googlede küçük bir arama yaparsan ne anlama geldiğini görürsün. sanırım versiyon yükseltirken gerekli koşulları uygulamamaşsın. pandora işlemi yapan bir yere götürürsen düzeltirler. brick makinanın açılmaması oluyo makine suan sadece back up oyunları açmıyor. Bu da orjinal versiyon yüklü olduğu için bende buna çözüm arıyorum
PSP nin modeli tam olarak nedir 3000 ise yada 2000 in bazı modelleri ise [pandora var ise]geriye dönüşü olur. eğer yok ise,geçmiş olsun.
modeli yazmıştım bu versioyonun kırılması ne kadar zaman alır quote:Orijinalden alıntı: turker03 buarada makine fat eskilerden yani