Şimdi Ara

6.10 Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/610-yama-notlari
    fidd korkuluk oluyo denmiş merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 17 Mayıs 2016; 22:04:23 >

• Swain late gamede ağır op olmuş yazın buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizze nerf geleceğine buff gelmiş

• o deilde pbe notları fişek olmuş wits end trinity jax gg ez

• link pls
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    surrenderat20

• o zaman malphite da taş olur

• Kogmawa jung itemini deneyen var mı çok mantıklı buff da gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/610-yama-notlari
    fidd korkuluk oluyo denmiş merak ettim

Sanırım şaka yapıyorlar çünkü fiddlestick zaten bir korkuluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkuluk mevzusu tamamen duruo fiddle. nefes alırken falan hareket var ya işte o tamamen duruyo efekt fln yok
  • Yama notları diye pbelerde nasıl mıllet ugraşıyo tek tek yazıyo vs felan düzenliyo adam konu acmıs 6.10 yama notları riot linkini koymus best açıklayıcılık ever
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Yama notları diye pbelerde nasıl mıllet ugraşıyo tek tek yazıyo vs felan düzenliyo adam konu acmıs 6.10 yama notları riot linkini koymus best açıklayıcılık ever

Ne yapcaktı?

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    oda yama notu buda yama notu :http://forum.donanimhaber.com/m_115958616/tm.htm o zaman bidahakıne pusuya yatarım 6.11 cıktıgı gibi ctrl c ctrl v yaparım topic kasarım emek bro hanı mesela kendı sıtesının lınkını veren olabilir reklam amaçlı onlara eyv.da bu nedır hıcbır gayesi yok adamın bıde konu acmıs o fiddle yorumunuda sonradan editleyerek yazmıs okadar alakasız yanı aynısını ben yapıyorum 1 ay uzaklaştırma alıyorum kurumsal değil aile forumu sanırım unlucky sen kımsın hala oglu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

oda yama notu buda yama notu :http://forum.donanimhaber.com/m_115958616/tm.htm o zaman bidahakıne pusuya yatarım 6.11 cıktıgı gibi ctrl c ctrl v yaparım topic kasarım emek bro hanı mesela kendı sıtesının lınkını veren olabilir reklam amaçlı onlara eyv.da bu nedır hıcbır gayesi yok adamın bıde konu acmıs o fiddle yorumunuda sonradan editleyerek yazmıs okadar alakasız yanı aynısını ben yapıyorum 1 ay uzaklaştırma alıyorum kurumsal değil aile forumu sanırım unlucky sen kımsın hala oglu mu ?

Kardeş o pbe olduğu için türkçeye falan çevirmiş adam bu zaten patch çıktıktan sonra tartışmak için açılmış bi konu. Kopyala yapıştîr yapabilirdi ama o da gereksiz.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    bulamadım aynı kısının normal patchler ıcınde bu tür ÖZENLİ konuları vardı baskasınında olabilir sonucta sonucta tıklayıp yamayı okursam alttan lol forumunada yorum atarım neden dhye döneyım kı amac dhnın bagımsızlıgı benı herkes yanlıs anlıyor ama ben baska lınktır sudur felan pek taraftarı deilim yazıcaksan buraya yaz buraya özgu olsun sayfayı komple kopyala yapıstırsan bıle eyv tmm lınkı yıne koy bak bu tur konu actıgımda acıklamasını yazarım ama lınkıde koyarım.
    Edit: lınkı koyma sebebım post kasan arkadaşlar gelipte no ss no guven ehehe dıe ötmesın diye
    Edit 2 : lınkı koyuncada sıten hayırlı olsun oluyor yanı 2 turlude post kasılıyor hele bide çölde kasıyorsa of
  • Taliyah Ultisi Azir gibi mi yoksa içinden geçebiliyor muyuz? Baktım da göremedim. Master Yi buff gereksiz olmuş gibi. Anivia yine orta koridorda görmek istiyorlar sanırım. Sonunda Sol'un ultisi güzel nerf yemiş. Fiddle'ın korkuluk olma olayı nedir anlam veremedim. Vel'koz Buffı da saçma buldum. Zaten iyi bir menzilden eşek gibi vuran bir ultisi varken neyse.
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Kıskanma ezq

• Prowind kullanıcısına yanıt
    tm elwınd fanı abım
  • better nerf irelia
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Elwind fanı adassaadaadasadadsasas

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.