Bildirim
6.13 Yama Notları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2009-2016 R.I.P. Blitzcrank -
Zed ve Yasuo çöp olmuş Urgot buffa bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne istiyolar şu kindredtan artık yeter iyice çöp ettiniz şampiyonu bu nedir arkadaş ya dertleri ne anlamıyorum. Hiç uğraşmayın direk silin oyundan bari ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi adc oyuncusu olarak;
blitzcrank Q'yu anlayamadım q'yu atınca bitiminde 75 birimlik alandakileri çekiyor sanırsam buff mu nerf mü?
ulti nerf iyi olmuş
lulunun yavaşlatması ilk seviyelerde can sıkıcak ama manası azaltılmış
ek olarak caitlyn kogmaw gibi şampiyonlar luluyla zaten optu şimdi iyice op olucak w su sayesinde
zyra pasifi iyi olmuş her yer bitkiydi
gnar buff güzel olmuş bence görmeyi sevdiğim şampiyonlardan birisi
vurun ireliaya
kindrede de vurun hatta
swaine çok daha fazla nerf gelmeliydi vlad gibi vurucaklardı onada
twitch q exploitini kaldırmışlar iyi olmuş
voli zaten earlyde güçlüydü onuda vurmuşlar,
edit:
Saldırı hareketi, artık hareket komutlarıyla birlikte kullanıldığında gerektiği gibi çalışıyor.
Nişancılar kusura bakmasın.
GİDERİLEN HATA Hareket komutu verildikten hemen sonra aynı noktaya saldırı hareketi komutu verildiğinde, ikinci komutun ilkini yok saymamasına neden olan bir hata giderildi
MÜKEMMEL OLMUŞ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi im Hellsing -- 29 Haziran 2016; 0:02:08 >
-
sonra neden oyuncu kaybediyoruz -
Lulu nun manası artmış, zaten benim açımdan mana sıkıntı çekmiyordu iyice rahatlatmış oldu.
Q sunun dürtme mekanizmasını silmişler gibi bir şey. ADC ye fırsat tanıması için yavaşlatma süresini artırmışlar ama buna da el atar bir dahaki yamada. Sen supsun sup kal demişler resmen. En azından ap oranını artırabilirlerdi, pbe de onu yapmışlardı en son. Şimdi E fulle sal ADC yi rakibin üzerine olmuş W nin yardımıyla. Yanıma sağlam bir Kog'Maw bulursan taşıtırım oyunu, gerçi şu haliyle de taşıtıyordum şimdi daha da kolay olacak.
Taban hareket hızı artmış bu biraz iyi oldu 5 puanın etkisini oyun başında hissedebiliyorduk. -
hocam luluyu supporttan çok midde seviyorum,hala midde oynanabilirmi sizce ? -
Nasıl dürteceksin ki şu yamadan sonra?
Zaten hasarı olmayan işlevsel takım korumaya yönelik bir tarzda oynanıyordu midde. Wave clean ı ciddi manada zarar gördü ayrıca, sadece dürtmesi de değil. Minyon dalgasını tek Q ile temizlemek artık imkansız. O yüzden Riot sığırı illa ezberden oyun oynatmak zorunda hissediyor kendini. -
tamam saolun hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Suppordle
Lulu nun manası artmış, zaten benim açımdan mana sıkıntı çekmiyordu iyice rahatlatmış oldu.
Q sunun dürtme mekanizmasını silmişler gibi bir şey. ADC ye fırsat tanıması için yavaşlatma süresini artırmışlar ama buna da el atar bir dahaki yamada. Sen supsun sup kal demişler resmen. En azından ap oranını artırabilirlerdi, pbe de onu yapmışlardı en son. Şimdi E fulle sal ADC yi rakibin üzerine olmuş W nin yardımıyla. Yanıma sağlam bir Kog'Maw bulursan taşıtırım oyunu, gerçi şu haliyle de taşıtıyordum şimdi daha da kolay olacak.
Taban hareket hızı artmış bu biraz iyi oldu 5 puanın etkisini oyun başında hissedebiliyorduk.
allah allah manayı düşürmüşlerdi diye görmüştüm ama evet arttırmışlar şimdi baktım -
r.i.p zyra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X