Şimdi Ara

6.22 'ye göre En OP Jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Metada bunlar var.En fazla hasar çıkarabilecek hangisi son yamada ve tflerde biraz yapabilecek hangisi sizce?

• 3 senedir bunlar değişmedi zaten en fazla hasar çıkarabilecek Kha'Zix Rengar Graves
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

3 senedir bunlar değişmedi zaten en fazla hasar çıkarabilecek Kha'Zix Rengar Graves

Eski Rengar tflerde kötüydü.Şimdi rework olduğundan dolayı tflerde daha fazla hangisi iş yapar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shield

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

3 senedir bunlar değişmedi zaten en fazla hasar çıkarabilecek Kha'Zix Rengar Graves

Eski Rengar tflerde kötüydü.Şimdi rework olduğundan dolayı tflerde daha fazla hangisi iş yapar?

takım compuna göre değişir duruma göre kha'zix de iş yapar Wukong da
  • abi lee god tier ın da üstünde. Önceden early de güzel hasarı vardı şu anda hem eralyde hem late de muazzam hasarı var. s3 te mi büyük bir nerf yedi o zamandan önce bile bu kadar güçlü değildi.
  • Ivern tier 1 :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kha zix tek yakalayınca birini darma duman ediyor ama olafda dövüşçü adc sine atlayan birine hem menzil olarak uzaklaşmasına gerek kalmadan saydırıyor damageyi

• Rengar, khazix gibi tercihlerde oyunu uzatırsan tek hatanda oyun gidebilir. O yüzden hem güvenli hem op Zac ve Ivern. Lee sin de oldukça iyi ancak yetenek gerektirdiğini düşünüyorum.
  • Eskiden rengar atlayınca reaksiyon veremiyorduk. Kimin saliseleri daha az onu karsilastiriyorduk. Şimdi rengar da o etkiyi göremedim. Tam bir fighter olmuş. Evet teklemiyor ama uzun süre 2-3 kişinin arasında savasabiliyor. Bende rengar açık bile değil heroyu bilmem ama neler çektiğimi de iyi bilirim. Ben şu anki halini daha çok sevdim. Savasabiliyoruz. Tepki verebiliyoruz. Evet cidden çok vuruyor. Ama o qyu iskalayan epey insan gördüm. Bence çok dayanıklı güçlü ama artık rengar unlemi çıkınca elimiz ayağımıza dolaşmiyor. 5 kişinin arasına atlayıp kimseyi tekleyemiyor. Ama bi anda 1v1 kapışırken tonla hasar çıkarabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanZ

Ivern tier 1 :(

* Platin ve üzeri elolardaki oyunlarda Ivern şu an God Tier bile sayılabilir.

* %55 üzeri kazanma oranı var şu anda.
  • Iyi bir rengar 1 vs 9 yapar :D Lanede deneyin 1 lvlda bile q q yapın tekliyor. Kha da güçlü gerçekten bu ikisi şuan fazla güçlü bence bi ayar çekmeleri lazım. 3. ise hecarim.. graves ise bence fazla abartılıyor

• Ivern en güçlü jungler şu anda. Geriye olan maçı dahi döndürebilecek potansiyale sahip.
  • Tank rengar ağır kanser.
    Bu saçma assasinler nerflenene kadar oyun atmıyorum.
    1 ay oldu.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Ne demek tekleyemiyor ya ciddi misiniz siz ?
  • bence şunlardır;

6.22 'ye göre En OP Jungle
  • Mustar Yi ve Kıroves.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.