Şimdi Ara

6.23 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Olacak. Nerf sadece r+e kombosunda. Q tuturduğunda hala hasar aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anivia çöp olmuş bilidiği, Shyvanaya da sadece jungler olsun diye vurmuşlar, ormanın içine etmeye devam ediyorlar. Golemleri değiştiren de büyük ihtimal Meddlerdi. Baktı kimse uğraşmak istemiyor ödülü arttıralım. Ama arttırırken de napalım diyer kamplardan birinin deneyimini azaltalım. Şu oyunda biraz mantıklı düşününce kesmesi en zor ve en uzun süren kampın blue ve red buff olması lazım. Çünkü ödülü yüksek. Niye şimdi golemlerle yarım saat uğraşayım ki

• loooooolli L kullanıcısına yanıt
    Q-e de krit duruyor mu hâlen ? Yanlış anladım orayı galiba

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Evet. Sadece r+e anlık hasara gelmiş nerf. Ben deneme şansı buldum sabah. Q+e hala tetikliyor criti.

• quote:

Orijinalden alıntı: loooooolli

Evet. Sadece r+e anlık hasara gelmiş nerf. Ben deneme şansı buldum sabah. Q+e hala tetikliyor criti.

Teşekkür ederim, ben daha deneme fırsatı bulamadım. E fullemenin önüne geçmek için çalışıyor gibi riot, w bayağı bi kısaldı. Ama en büyük adımı q'ya seviye ile stun süresi arttırma ile attılar, erken oyundaki gücünü kısmak istiyorlar

• Vayne qsuna gelen nerf yetersiz eski haline döndürmeleri lazımdı. Sonuç olarak late game buffı olarak kaldı. Zaten late game monster olan şampiyonun late game bufflarını normal göstermek de tam Riot denen saçma kuruma yakışır hareket.

Pbeden bahsediyoruz tabi ki bir sonraki yama.

Bu arada bu yama için göze çarpan tek değişiklik Anivia. Freelo şampiyon gitmiş artık. Early ve late game açısından güçlü olan oyundan hiç düşmeyen tek eksiği mobilite olan bir şampiyona vurmaları lazımdı geç bile kaldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Kasım 2016; 12:4:52 >
  • Vayne nerf beklerken guinso mahvolmus buff almis

• quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

pbede vayne görünmezliği 0.5 sn düştü

Yerinde bir nerf. İlk başta üzüldüm duyunca ama tam olması gerektiģi hale sokacaktır. Ağlayanlar için bir şey fark etmeyecek, ağlayanlar boşa sevinmesin. Ama ilk aşamada 0,75 saniyeye düşürülebilirdi belki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.