Şimdi Ara

6.3. Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belli ki bu yıl ad kasanların sezonu olacak.
    Denge falan olmayacak.

Ryze az bir şey öne çıktı, neşterle kesip attılar, nerdeyse her maç seçilen corkiye şöyle ufacık bir hasar düşüşü nerfi atıvermişler.
    Nasıl olduysa Graves'ın geri dönüş hasarını baya düşürmüşler.
    Poppy'yi de Corki gibi nerfledik demek için nerflemişler. Ki q'ya gelen nerf bile değil. 10 Hasar düşüşü yapıp 0.7ad'den 08.Ad'ye çıkartmışlar.
    Zin zhao gankleri ve bursti(evet) çok fazla olan bi heroyken metaya sokma adına ona da buff atmışlar. Xin picklenirse gap closerı olmayan mid herolarına acırım.
    Zed'in ulti hasarını azaltmışlar ama hiç bir değişmeyecek. İteme altta değineceğim.
    Ziggs'in ultisinin hasarı coşmuş. Riot alan ultilerinin hasarını niye bu kadar fazla tutuyor anlamıyorum. Alan ultilerin singel target ultilerden fazla vurmasını hiçbir zaman anlayamadım.

Ve beklenen assasian itemi. Ad itemleri zaten fiyat olarak düşerken performans olarak sene başında artmıştı ki, çöp denen zedin hasarı bile coşmuştu. Üstüne şimdi bu itemin gelmesi saçmalıktan başka bir şey değil.
    Çöken Gece 90 + hedefin eksik can miktarının %25'i kadar fiziksel hasar verir. Çöken Karanlık patlamadan önce hedeften skor veya asist alırsan, bekleme süresi iade edilir.
    Eksik can miktarının %25i az olmuş. Bir sıfır eksik koymuşlar %250 falan olmalıydı. Hatta bekleme süresi yokken hasar verdiğiniz kişi 2 saniye sonra direk ölmeliydi.
    DFG neden kalktı arkadaşım sormazlar mı bunu size?

Zhonya'ya buff veremezlermiş, çok özellikliymiş.
    Cıva Yatağanı ve sihiriçen ne peki?

Benzeri adc itemlerinin fiyatlarını yükseltmek yerine hayalet dansçısının fiyatını indirmişler.

Durmak yok yola devam. Adcler tek atacak diyordum ki Jhin ile bu da mümkün oldu.

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    oley be kurtulduk noob çarı ryzedan . earlyde tasma tak dolaştır yine de latede rastgele tuşlara basarak kesiyodu zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Alistar kombosunu artık herkes yapabilecek.Ne anladım ben bu işten olmamış geri çekilmeli.

Graves azıcık fazla nerf yemiş gibi sanki bir anda metadan düşer gibi geliyor.Gerisi karşı çıkılcak şeyler değil zaten
  • Yeni item Talon'a gider mi?
  • acaba xin e can lı orman eşyası başlayıp yeni item alıp sonra da düz ad veya tank mı gidilse iyi olur ? zıpkına alternatif olur mu ki ?
  • ad kasın bol bol Ad kasın sakın tank kasmayın Ben Lux alıp tek atmaya devam edicem
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    İyi tabi ama önemsiz server olduğumuz için bizde deniyorlar birde böyle düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

Alistar kombosunu artık herkes yapabilecek.Ne anladım ben bu işten olmamış geri çekilmeli.

Graves azıcık fazla nerf yemiş gibi sanki bir anda metadan düşer gibi geliyor.Gerisi karşı çıkılcak şeyler değil zaten

Zaten çok basit bir combo.Neyine üzüldün bu kadar :-)

Yapamayan yok gibi bir şeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: karincayayolgosterenadam

acaba xin e can lı orman eşyası başlayıp yeni item alıp sonra da düz ad veya tank mı gidilse iyi olur ? zıpkına alternatif olur mu ki ?

Takımında front yoksa o itemle başlamak iyi olabilir, varsa boşuna gold kaybı.

• Ryze buff gelir bu yaptiklari sacmalik 8 büyü ile hic bi ad tek yemez

• birisi kopyala yapıştır yapabilir mi acaba?
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    luxmender niye nerflenmedi yawsww

• Akaliyle earlyde ölmezsek şükrediyoduk tek dürtme imkanimiz q yeteneğiydi. Neden böyle bişey yaptıklarını anlayabilmiş değilim. Bari seviyr başına enerji artışı yapsalardi daha mantikli olmazmiydi?

• corki ve poppy nerfinin etkileyeceğini sanmıyorum.hatta poppy e cd nerf hariç diğerleri buff gibi.
  • yeni item zed için yatarılmış gibi
  • Rip gg wp ez. Her yama da olduğu gibi beğenmemeye devam. Eksik yönleri vardır anlarım. Sırf eleştiri yapmak için eleştiri yapanlar var. Herkes bilir kişi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Akaliyle earlyde ölmezsek şükrediyoduk tek dürtme imkanimiz q yeteneğiydi. Neden böyle bişey yaptıklarını anlayabilmiş değilim. Bari seviyr başına enerji artışı yapsalardi daha mantikli olmazmiydi?

akalinin q bedeli artmamış , q kullandıktan sonra onu patlatınca kazanılan enerji artmış. yani nerf değil buff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

luxmender niye nerflenmedi yawsww

Lux nerf yerse QQ konusu açarım hayatımda bir ilk olur bence yemesin dengeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Rip gg wp ez. Her yama da olduğu gibi beğenmemeye devam. Eksik yönleri vardır anlarım. Sırf eleştiri yapmak için eleştiri yapanlar var. Herkes bilir kişi olmuş.

• Udyr jung gibi free elo varken xin hayatta almam corki nerfi etkilemimis ayni 2 mac attim 16-1 15-0 dengesiz bu 2 heroyla cok ızi geciyor maclar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.