Şimdi Ara

6.3 Yama Notları (Sızdırılmış) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akali hala işe yarar mı acaba? Birde şezz nerffff
  • Ryze ölür mü peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Ryze ölür mü peki ?

Şöyle diyim kombosu sadece ''wqeqw'' olacak.Şu anki ryze 16-12 (belki 20 eğer 5 pingle oynuyorsan ) skill atıyor,nerften sonra 9 skill atacak 2 stackte eqwqeqwEQ olacak,büyük yazdıklarımın sırası değişebilir.Skillerden önce ve sonra 2 tane skill atabildiğimiz için bu sayı 9 oldu.Bundan sonra bir daha komboyu yani pasifi bekleyeceğiz.Bu arada sana bir taktik eğer ryze oynamayı düşünüyorsan olabildiğince çabuk %45 cdye ulaş,ne kadar cd alırsan skillerin arasındaki delay o kadar azalır.Benden daha iyi kombolar düşünmüş insanlarda olabilir,nerf gelince görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 4 Şubat 2016; 18:37:26 >

• poppy çok etkilenmemiş sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: insaatmüh.

poppy çok etkilenmemiş sanki
    quote:

Orijinalden alynty: karincayayolgosterenadam

poppy çok etkilenmemi? sanki

Şahsen gravesle birlikte metadan çıkacağını düşünüyorum,etkilenip etkilenmediğini şu anki ve nerf geldikten sonraki istatistikleri karşılaştırarak en iyi şekilde anlayabilirsin.
    Edit:Yanlış anlaşılma olmasın.Bencede etkilenmemiş,hala metadaki yerinin korur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 4 Şubat 2016; 19:00:11 >
  • Up.
  • Akali buff çok tatlı e sine hala bişeyler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

şu yeni itemı bi göremedim o kadar fed ki o patlamadan teq atıo

Rengar hala tekliyor. Kaç defa karşıma geldi hunharca sildi beni haritadan adcyken.

• teq dolanma
  • quote:

teq dolanma

Qes low come ws.

• nikimi nerden bilion
  • Jax nerfü çok yetersiz sırf nerf attık diyebilmek için atılmış gibi..
  • Bi item çıkarıyolar güçlü oluyo itemin hasarını azaltıcaklarına itemi kullanan heroyu nerf liyolar jax gereksiz nerf rito
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiora.

Gerekli nokta
     6.3 Yama Notları (Sızdırılmış)

Çok şükür bu yamada nerf yemedik

Gelecek yamalarda inşallah yer amin ne kanser hero fiora rengarım tamam diyeceksin her türlü ezilir diye ama jung sayesinde kastım w skillini öncede attığı halde neredeyse beni kesiyordu kule altı bile kesiyor u sayesinde böyle saçma çar yok volibear ve ryze de öyle Allahtan ryze nerflendi bi ikisi kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

quote:

çok bişe yok ki .s

Şuanki patchde havada vahşi basılmıyordu ve e atmak imkansız haldeydi.Tek atılmıyordu yani.
    https://www.youtube.com/watch?v=Txw9Ul7KziM&feature=youtu.be Buda PBE sunucusundan bir video.

Basede iki adam kesiyor :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Orijinalden alıntı: Fiora.

Gerekli nokta
     6.3 Yama Notları (Sızdırılmış)

Çok şükür bu yamada nerf yemedik

Gelecek yamalarda inşallah yer amin ne kanser hero fiora rengarım tamam diyeceksin her türlü ezilir diye ama jung sayesinde kastım w skillini öncede attığı halde neredeyse beni kesiyordu kule altı bile kesiyor u sayesinde böyle saçma çar yok volibear ve ryze de öyle Allahtan ryze nerflendi bi ikisi kaldı

Sizde takmışsınız ryze'a Stack biriktirmişken yanına yaklaşmayacaksın.Al karşısına fiora w'nu iyi kullan bak bakalım nasıl eziyorsun ryze'ı veya al karşısına zedi q tuttur bak bakalım nasıl eziyorsun.Karşısına lux al sadece farm yap,latede q tuttur+e at+ult at.Ortada ryze kalıyor mu ? Range avantajını kullan,arındır al,earlyde ormancının kamplamasını iste

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Bi kere kule altı durmuştum rengardım başta canı az kaldı tutuştur attım ölmedi sonra 2 level oldu ezmeye başladı pasif oynamaya başladım 6 olduğu an öldüm canım fulldü hayır yani rengar bile tek atamıyor 6 levelde birden öyle kule altı geberdim adam klavyeye oturup oyunu alabiliyor iyi oldu nerf
  • Varus oynamak istiyorum buff gelsin artık bu heroya.
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Doğru yöntemler kullanmışsınız.Lux ölmeli!
  • oohhh çok güzel oldu afferim sizee afferim sizee
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.